Tobik33 pisze:Nie poznaje Valencii która tak ładnie ostatnio grała no może po za meczem z Sociedad gdzie grali ospale ale wygrali w tym meczu widać że zlekceważyli rywala bo inaczej nie umiem powiedzieć czemu Valencia straciła punkty....
To prawda, Valencia zagrała słaby mecz. W końcówce mogli jeszcze stracić drugą bramkę po kontrze Getafe. Czemu stracili punkty i grali słabo? Trudno powiedzieć...Raczej nie doszukiwałbym się tutaj lekceważenia rywala. Quique to przecież były trener Getafe więc wątpie aby w jakiś sposób na odprawie umniejszał poziom swojego byłego klubu i twierdził, że oni są słabi. Może po prostu piłkarze trafili na zły dzień?
Tobik33 pisze:Myśle że z tym meczem już Valencia straciła szanse na mistrzostwo...
Czy ja wiem? 8 punktów to z jednej strony dużo, a z dugiej nie jest to liczba, która może przerażać...Już po dwóch kolejkach sytuacja może być diametralnie inna. Pomimo iż Barcie nie wyszedł za bardzo mecz z Saragossą, gdzie byli wg mnie słabsi a jednak wygrali, to jednak trudno będzie ich dogonić, żeby nie powiedzieć zajebiście trudno. Nawet jeśli się tego nie uda Valencii to i tak trzeba by się cieszyć z wicemistrzostwa, bo po słabym początku rozgrywek, gdzie traciliśmy punkty z byle kelnerami potrafiliśmy się podnieść i nawiązać walkę o tytuł. Ale kto wie....
Pozdrawiam