Mercato Bianconerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 28 lut 2006, 14:41

Newsy typu "co mi sie podoba to pisze" :lol: co za strone :P

No tak - tak samo ale to Patrick pokazał jak z niego Kanonier :roll: Opaska to chyba była za duzo. Gdy Liverpool był mistrzem Premiership młody Gerrard wiedział że kiedyś i on tego doświetczy. I ma to do rzeczy że Gerrard nie Emerson nie ucieknie do brazyli do dentysty by wymusić transfer na działaczach :lol: hehe

Czyli co Buffon do Liverpoolu albo Milan może Porto ? ? może w końcu chce cos w Europie wygrać :lol: aaa nie zapomniałe to Nedved wiecej napalony na LM :] Ale nie z Juve nie ma układów w europie :roll: :lol:

No wiem chyba lepiej niż Ty. Tym bardzie patrząć po twoich ostatnich wypowiedziać w tym temacie. Diarra :lol: teraz Gerrard - Szkoda że nie napisałes co wcześniej Sports.it napisało - A dobrze wiesz że Hammer nie Gerrard ale tyle masz :P

Nie no skopo :!: wklejasz hity transferowe. Luz masz to tego prawo. Nie wiem dla kogo Zlatan był hitem mercato chyba dla fanów Juve tylkio :roll: ale to już inny temat. Spoko - przeciesz zawsze są mega plotki. Ale czemu Ty nie piszesz nic na temat tego że Moggi odejdzie czy Zlatan 3 miesiąc nie może sie dogadać z klubem :P zreszta co to archiwum ? piszać newsy z JP tyle te co oni uważają za dobre :lol: to mógł być napisać coś wiecej :wink: i nie o Cristiano Ronaldo :]

Także luz :wink: Jak to w mercato każdy klub ma przypisyanwych ok. 50 gracz :) ale podniecanie sie i pisanie tyle plotek "kolorwych" to już żenada :] Bo sa też inne chyba bardzie ciekawsze a na pewne bardzie "wiarygodne" :wink:

Zreszta może zakładzik mercato ? :lol:

Pozdro :)

Wróć do „Wracając Do Meritum”