Mercato Bianconerich

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: ossy » 28 lut 2006, 22:36

*_Zaza_* pisze:Dobra wyluzujcie przeciesz on i tak szybko znów nie na pisze zapomniliście liga gra nie długo :lol: Jakiś Kasiorek znawca rynku mercato :] Samych dzis plotem było z 10 a ten pisze że max 10 :]
MO ok, ale troche irytujący jest. Z tym 10 to troche przywalił, no może nawet nie troche. Jak już kiedyś z Łukaszem pisaliśmy-Kasior to ewenement, zna menagerów większości piłkarzy :P więc wiesz :wink:

*_Zaza_* pisze: Ej a wiecie że coraz częsciej sie spekuluje na temat Materazziego :roll: Canna odświeżył droge :P Po sezonie pewnie i Hammer :wink: Co Wy na to / Matrix przypisywany Milanowi :roll: ale ja bym się nie zdziwił jak by poszedł w duecie. Bo wiedz typ - Gallas ? To było by wzmocnienie ale i zaskoczenie Mourinho za dobry taktyka by sie zobaczyć takiego gracza ze względu na kilka milionów. On o tym wie :]
Matrix?? Nie dziękuje :lol:
Wątpie aby odszedł on do Juve, albo do Milanu. Nie zrobi tego Morattiemu. Raczej zostanie w Interze. A Hammer? Może być, dymi mnie to. On i tak tylko na rezerwe. Ale sobie pewnie więcej pogra. Bo w Interze mógl wchodzić tylko za Cambiasso, u nas za Pata i Emersona. Będzie mógł więcej zagrać. A Gallas?? Wiem że transfer mało realny, ale cień nadzieji jest. I ja po cichu licze na niego. Mourinho nie będzie chciał go puścić. Może dadzą mu podwyższkę, ale może nie będzie on chciał i się skusi na Włochy, konkretniej kolonia Francuzów.

Wróć do „Wracając Do Meritum”