Mercato Bianconerich

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 01 mar 2006, 0:43

:( no coż widać Was tylko tak uczą rozmawiać :( ale coż spróbuje nie wiem jak mi wyjdzie :P Panie Boże wybacz że zniżam sie do poziomu przecietnego fana Juve i zaczne szcze :wink: :(

Tomusmc :!:
Tomusmc pisze:I to jest ten ekspert? Laughing Zlatan był jednym z największych transferów tamtego sezonu i temu nie zaprzeczysz. Wiele osób o tym mówiło.

heh ale co rozumiemy przez "hit" Jak Ty nazywasz piłkarze ze słabej Holenderskiej ligi który ma chwialmi problem z nerwami i strzelaniem 100% "hitem" to wybacz :lol: Hitem tematego okna gdy przychodził Zlatan był jak cos np. Samuel Eto'o a nie jakiś tam Szwed. Bo co to za "hit" który w tym sezonie dołuje ? nie rozumie to co transfery robi się na jeden sezon ? Zlatan miał duży wpływ w scudetto Juve ale nie wyluzuj bo chyba naprawde mecz braki w spotkaniech Juve :lol: Chyba że teraz ma takie zadanie pudłować 100% i czesto faulowac. Eto'o zatracił cos w drugim sezonie ? Ekspert :] pogadamy w czasie Calcio i I Ty masz być ten 'kibic" :lol:

Tomusmc pisze:Nie siedzę na JP, ale przeglądam ich newsy i widzę, że wszystkie są z włoskich źródeł więc o czym ty rozmawiasz człowieku? spójrz na strone o Milanu, nic tylko smutek i gorycz Rolling Eyes
To słabą strone Milanu odwiedzacz. :roll: może masz ograniczenie nałożone przez operatora ? albo nie dla :wink: kiełbasa :lol: Zreszta Włoskie też dobre chcesz linki :] Jak Ci sie podobają news pisane w myśl zasady "pasuje to piszemy" to tyle masz :) A wole patrzęc na Giuseppe Meazza niż na biede, smutek i gorycz na Delle Apli :lol:

Tomusmc pisze:No oprócz meczu z Werderem nie mamy się o co martwić. Chyba, że coś masz do zasugerowania?

Słabo czytasz ale przekonasz sie po sezonie :P wtedy bedzie sam odwiedział inne strony niż JP :P hehe - zreszta martwić sie chyba powiniscie nie wstyd Wam że jestescie posmiewiskiem Calcio ? tylko fan klub Del Piero i sprzataczki na Delle Apli :lol: Wiesz nawet Francuzi się śmieją w Juve - ostatnie fajny magazyn widziałem porównanie Lens i Juve :) Bardzie pokazywali klimat - na Werder wraca akcja fani za 1 euro niby ładny gest ale tak naprawde licza ze ktos im bedzie kibicował bo tak było by nie ciekawei :wink:
Tomusmc pisze:Na ławkę się przyda, a lepsze to niż Ronaldo w ataku

hehe No tak na ławke to może opaske dostanie od Del Piero :roll: razem posiedzą :] Bynajmie nie za to co powini :P Ronaldo w ataku ? nie dziękuje - Mamy najlepszy atak w lidze :smoke: wiec po co na ławke ? Chyba szkoda pieniedzy. Gila - Sheva = Grande Bomber :] A sam Kaka strzelił wiecej niż te Wasz "hit" :P :lol: Choć Ronaldo swoje wygrał i nie daje po zaworach, wiec lepszy on niż taki jeden :wink: nawet na ławke :)

Tomusmc pisze:O tym jużkażdy fan mówił, ale Zaza nie rozumie Maruda

hehe Juventus i jego transfer mi lataja koło :) tak jak Boltonu :P Ale Tomusmc tego nie rozumie. Chłopie przeciesz Gerrard na Anfield Road gra dla przeszło 45 tysięcy ludzie sądzisz że zostawi takie miejsce i klub który kocha dla sprzatączke i grupy fanów Del Piero na Delle Apli ? :> Także gdzie problem ? to odrazu wiadomo

Tomusmc pisze:Lecce nie zdobędzie mistrzostwa! ile dajesz? zakładzik? Dawaj (powyżej 100zł wchodzę chyba, że się boisz

Ale gdzie tu sens ? A co ma Lecce do mercato ? No hola hola jak mówi poseł Cymaski czy Ty naprawde jesteś jak taki typowi biedak trzymający za Juve ? Co to miało znaczyć :>? odwracasz kota ogonem choc tak naprawde sam nie wiesz co piszesz chyba. Bo aż się dziwie że moderator potrafi tak nisko upaśc. Może wymyśl coś bardzie mądergo i chetnie sie założe o gotówke :] Możemy to powtórzyć co w popszednie mercato - kaska :P
Tomusmc pisze:A co masz do zaoferowania? jeśli chodzi o Gerrarda to wątpię żeby przeszedł, ale pomówmy o piłkarzach realnych o których Juve czy Milan mówi.
Zasady takie jak rok temu :]

A co to Twojej wypowiedz Tomus to ciesze się bardzie że się "wypisałeś" w końcu to mercato :P A nie liga. Także napisz coś jeszcze bo gdy zaczną grać w lidze nie bedzie mi dane czytać co pisze wiec będe z tego powodu bardzo załamany :lol: Naprawde nie wierz jak bardzo. Kibic za 10 :]
Tomusmc pisze:Ale chcę przeczytać co Zaza myśli o Mercato

Tyle masz w końcu to mercato a o piłce milczysz :) A ja czekam a Capello powie co myśli o swoim klubie :lol: Może:

Juventus to ciekawa drużyna ... Francuzów :lol:

P.S Koniec :smoke: na temat zakładu pisz prv :] na temat Calcio w temacie :P mercato to nic w czasie gdy gra liga :] Moderatorze :wink:

Wróć do „Wracając Do Meritum”