A czy ja gdzieś napisałem że jest wielki albo wszystko potrafie? Nie, tylko wyraziłem swoje zdanie na temat plotek transferowych, grafomanie.kasiorek21 pisze: Zacytuje Tomachosa: "Szuta saka spierdalaka" (to chyba tak brzmialo). A tak ogolnie znalezli sie wielcy znawcy pilki noznej Zaza, Łukasz, ossy. Trio muszkieterow ktorzy mysla ze sa wielcy i za takich sie uwazaja a tak naprawde gowna potrafia.
NO, cała prawda. Biednym jakasiorek21 pisze: Pewnie siedzicie calymi dniami przed kompem i czytacie wszystko co zwiazane ze sportem. A okulary macie jak dna butelki od szampana, bo oczy juz dawno sie wam zepsuly. Smieszni jestescie.
A gdzie ja Cię obrażałem?? Ja Ci nie dałem rangi grafomana. Musiałeś sobie zasłuży swoim pisaniem,i dostałeś. Nazywasz mnie dzieckim? Jesteś młodszy ode mnie.kasiorek21 pisze: A ty ossy. Jedno slowo potrafi cie okreslic :"frajer". Wymyslacie sobie (Lukasz i ossy) jakies glupie rzeczy np. "ze ja znam menagerow pilkarzy". I macie z tego zlewa. Bujna wyobraznie dzieci maja. Rozumiem. Teraz pewnie dostane bana odrazu albo z 9 pkt. I to jest wlasnie niesprawiedliwosc. Bo jak ja napisze cos w jednym poscie (tak sie wszystko skumuluje) to odrazu trzeba sie dopierdzielic. Ale jak oni w kazdym poscie mnie obrazaja to nic prawie nie robicie bo po co. Mala napinka nie zaszkodzi. Tylko ze jakby to wszystko zlaczyc w jeden post to kopary opadlyby do ziemi.
nom. spierdalaj do grafomandii. I pozdrów dziadka.kasiorek21 pisze: Narazie.![]()
P.S. Sory, ale nie zauważyłem. Ty przecież jestes bianconeri forever, respekt i szacunek
2WP //maestro
spoko, sorry z deczka mnie poniosło na grafomana.
kasiorek21 pisze: "Szuta saka spierdalaka" (ten tekst mi wyjasnia). A dziadka nie pozdrowie bo ma chore serce i nie chce aby sie denerwowal uslyszawszy ze taki frajer jak ty go pozdrawia.
A z tym respectem to dziekuje ci bardzo
. Ale skonczmy to bo nie chce zasmiecac tematu o Juventusie.
Ale chyba u niego 3 wp to za mało
Przydałoby Ci się jeszcze kilka wp, choćby za pisanie mojego nicka z dużyej litery, a ci z małej.