Mercato Bianconerich

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc » 01 mar 2006, 18:59

*_Zaza_* pisze:heh ale co rozumiemy przez "hit"
*_Zaza_* pisze:Hitem tematego okna gdy przychodził Zlatan był jak cos np. Samuel Eto'o
Hit w Serie A, a nie w Primera Division tak? poza tym w pierwszym sezonie strzelił 16 bramek i był jednym z najbardziej udanych transferów więc chcąc nie chcąc hitem był, a to, że teraz gra lekką padakę to już inna sprawa.
Tomusmc pisze:A wole patrzęc na Giuseppe Meazza niż na biede, smutek i gorycz na Delle Apli
Ja jednak pozostaje przy Delle Alpi choćby na meczach nie było żadnego kibica :twisted: ja nie kibicuje fanatykom tylko piłkarzom i klubowi więc o czym ty mówisz?
Tomusmc pisze:nie wstyd Wam że jestescie posmiewiskiem Calcio ?
Nie, a czemu mam się wstydzić? nic o tym nie słyszałem, a wiem, że to 'pośmiewisko' dominuje Calcio więc nie wiem czy jest wam do śmiechu :lol: ehh te twoje zapowiedzi przed sezonowe :roll:
*_Zaza_* pisze:A sam Kaka strzelił wiecej niż te Wasz "hit"
Gratulacje prześlę za pobraniem dlatego proszę czekać na odbiór w ciągu 3 dni. Między innymi dzięki asystom i bramkom Ibry jesteśmy na pierwszym miejscu więc mi to nie przeszkadza, a tobie?
*_Zaza_* pisze:hehe Juventus i jego transfer mi lataja koło

:shock: :shock: :shock: a widziałeś nazwę tematu?
*_Zaza_* pisze:czy Ty naprawde jesteś jak taki typowi biedak trzymający za Juve ?
Biedak? hmm z pieniędzmi nie miałem problemów jakoś nigdy więc raczej to określenie mija się z moją osobą 8)
*_Zaza_* pisze:tylko fan klub Del Piero
A co w tym dziwnego? czy żaden z piłkarzy Milanu nie ma fanclubu? no przykro mi, ale żeby za to naskakiwać na Alexa bo ma fanów? :lol:
*_Zaza_* pisze:Ale gdzie tu sens ? A co ma Lecce do mercato ?
To co twoje zakłady to tej całej rozmowy :roll: ja chciałem się założyć o podobną rzecz do twojej :rotfl:
*_Zaza_* pisze:Bo aż się dziwie że moderator potrafi tak nisko upaśc
Spokojnie, jeszcze siedzę na krześle, a na podłoge jakoś nie chce mi się upadać, chyba że chodzi o kogoś innego? :think:
Tomusmc pisze:Naprawde nie wierz jak bardzo

Nom jakoś właśnie ci nie wierzę :lol:
*_Zaza_* pisze:Kibic za 10
O cholera to już są jakieś przeliczniki? a jaka waluta? może ojro bo tak bardzo bym chciał :( a ty Zaza ile kosztujesz? no powiedz, powiedz :)

Jeśli chodzi o Mercato to ja nigdy nie wierzyłem, że o kupieniu gwiazdy będą mówić w połowie sezonu bo to nie jest w stylu Juve. Znając żytcie dowiemy się dopiero pod koniec sierpnia 8)

Wróć do „Wracając Do Meritum”