Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 02 mar 2006, 8:25

Ja tam nie uwierzę dopóki nie zobaczę. Lista zmian robi wrażenie tyle, że to tylko lista. Nie zdziwiłbym się gdyby w rzeczywistości wyglądało to zupełnie inaczej. Zresztą sama lista też nie jest do końca normalna chyba :lol: Sprawdziłem kilkakrotnie czy znajduje się na niej Beckham, ale nie znalazłem jego nazwiska :o Jest za to Cassano :o :roll: :lol: IMHO Antek powinien zostać a Becks fuera.

Co do wzmocnień to potrzebują przede wszystkim pivota i środkowego obrońcę. Lewy obrońca zresztą też by się przydał. I jakiś pomocnik na środek jako następca Zizou. Z Lyonu będzie cholernie ciężko kogokolwiek wyciągnąć. Aulas zaczyna negocjacje od 30 mln :lol: Diarra byłby świetny, ale chyba nie dacie rady. IMHO możliwy jest transfer Ballacka i to byłoby dobre wyjście.

Problem może stanowić nakłonienie piłkarzy do założenia koszulki Realu. Każdy doskonale wie, że Real przeżywa największy od wielu lat kryzys i jeden czy nawet dwa sezony to za mało, aby wrócić na szczyt. Jeszcze do niedawna wielu zawodników zgodziłoby się na taki transfer, ale teraz nie jest to takie pewne. Nie każdy będzie chciał zaryzykować. Zwłaszcza zawodnicy grający w innych czołowych klubach.

Wróć do „Hiszpania”