!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3335

Post autor: Chlopaczek » 23 paź 2004, 14:35

Jezu po co taki temat zakladac?Moim zdaniem jest on bez sensu.W ogole co wnosi na to forum?To sa zwykle wyliczanki naj naj i naj.Na tym forum same takie tematy sa.Zaraz bedzie ze sie czepiam Robbena ale ludzie moglibyscie pomyslec.Wiadomo ze fan Milan nie napisze ze najlepszy jest Inter.Kazdy tutaj wpisze swoja ulubiona druzyne i poda z dwie trzy ktore rowniez lubi.Malo kto blysnie obiektywizmem.Zreszta jak zdefiniowac najlepsza druzyne?To ta ktora prowadzi w lidze czy ta ktora ma najwiecej pucharow i mistrzostw?Moze ja mam jakies duze wymagania ale za malo tematow w ktorych sa normalne wypowiedzi i zdania wielokrotnie zlozone.Same wyliczanki i tematy nic nie wnoszace.Sam zalozylem dwa tematy i jeden to byla pol wyliczanka nazwisk o jedenastce Mediolanu (przyznaje sie moja wina) a drugi temat w ktorym miala byc rzeczowa dyskusja o derby zostal zamkniety potem przeniesiony i Bog wie co jeszcze.Sam nie wiem po co to pisze bo wiekszosc pewnie i tak tego nie przeczyta do konca i przypomina to walke z wiatrakami a ja za Don Kichota nie mam zamiaru tutaj robic.Ci jednak ktorzy to przeczytaja moze sie zastanowia nad tymi slowami.Pozdrawiam.

Wróć do „Wracając Do Meritum”