Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 03 mar 2006, 7:48

odcinek był bardzo ciekawy, a to co znalazła Kate po prostu obala teze, że są jakieś 2 grupy... ten który rozmawiał z Ethanem to był prawdopodbnie Zeke... (moge się mylić), on powiedział też ciekawe słowa w stylu: "Chcesz żeby on sie zdenerwował" ?! czyli na tej wyspie jest ktoś jeszcze ważniejszy i to może być ten kolo z tego filmu o guziku (ten za szybą w bloku) takie są moje podejrzenia... jak było widać poznaliśmy córke Danielle, właz po wejściu Claire, Kate i Danielle byl opuszczony, widocznie inni go opuścili po tym jak Claire im uciekła, pewnie z obawy, że ich bedzie szukać wraz z innymi... A czy to co podawał Ethan, Claire to nie było to co brał ten kolo z włazu... ciekawe co to było też za miejsce w tym włazi gdzie Claire spojrzała a Ethan jej powiedział, choć tędy... nad jednymi drzwiami widniał też napis "Escape Hatch" bardzo ciekawy odcinek :) Gdyby tak wszyscy powiedzieli wszystkim co wiedzą... to by się dużo wyjaśniło :P

:)

po tym odcinku jestem jeszcze bardziej przekonany o tym projekcie, ale tak jak pisze Baqu, jaki cel ma zabijanie ludzi... i co z tą chorobą.... a to co mnie potwierdza co do tego projektu to sala operacyjna pełna lekarzy... skąd by tam było ileś tam lekarzy na tej wyspie... ?!

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”