Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2809
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Ilka » 16 paź 2023, 23:45

Conrado pisze:
16 paź 2023, 23:14
wloski pisze:
16 paź 2023, 23:07
Ilka pisze:
16 paź 2023, 23:02
między ciapatymi
Ciapaki interesują się ładnymi dziewczynami, jestem przekonany że jesteś bezpieczna
chyba zbyt mocne :?
Ilka pisze:
Za to wróci Lisek Największa gnida w Polsce.
myślałem że to miano jest zarezerwowane dla sakiewiczów i karnowskich ;)
Ilka pisze:
Ok. PiS wygrał, rządzić będzie koalicja. Spoko. Przynajmniej nam kobietom będzie się bezpiecznie chodziło między ciapatymi, no bo to przecież polscy panowie są zagrożeniem dla nas ... A Donaldzik pewnie ich tu wpuści, że by się Brukseli jeszcze bardziej przypodobać. Francuzy chcą się jakiś pozbyć, może niech ich Ryży przygarnie.
Ilka, sorry ale zajebało strasznym betonowym pisowskim przekazem :?
Mamy betonowych Peowcow, lewaków więc może być i Pisowiec ;)

A tak na poważnie to nie zdziwi mnie to jak Tusk przyjmie uchodźców. No chyba nawet Wy widzicie jak słucha Brukseli i UE. Ja nie jestem za tym, żeby UE była na pierwszym miejscu. Przede wszystkim jestem Polką i Polska mnie interesuje, a nie jakieś nakazy Unii.

Jeśli chodzi o PiS to są rzeczy, które mi się u nich podobają i są te co nie podobają. Jak na początku byłam za pomocą Ukrainie tak teraz uważam, że to była przesada, a ta pomoc czkawką nam się odbije.
Mimo wszystko najbliżej mi do nich choć tak na prawdę nic mi nie dali (nie mam dzieci, nie jestem emerytką), ale jestem Polką. Dopiero potem europejka. I może Wam się to jednak w podobać ale cóż taka jestem :)
Nie udzielam się tutaj za bardzo i udzielać nie będę bo po co mamy się jedno na drugie obrażać, albo wyzywać? To jest forum piłkarskie i wolę o piłce pogadać. Choć wczorajszy wynik mnie bardzo zirytował :lol2: No ale pożyjemy, zobaczymy co Ci Wasi wybrańcy dla nas zdziałają i czy to co obiecali zrobią ;)

Co do wpisu wloskiego to spokojnie mnie nie zabolał :) Ciężko jest mnie w ten sposób obrazić bo ja swoją wartość znam, a wygląd to rzecz gustu :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”