Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Awatar użytkownika
Ilka
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2539
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Ilka » 22 paź 2023, 18:16

DDK pisze:
22 paź 2023, 13:32
Ilka pisze:
22 paź 2023, 12:52
Szczerze to bardzo mnie ta nienawiść przeraża. Gdzie nie wejdę to jakieś komentarze. No ale jak cała kampania była taka, a przed tylko 8 gwiazdek to co tu się dziwić, że jego wyborcy biorą z niego przykład. Już w Gdańsku po ogłoszeniu wyników się pokazali
PRzecież w drugą stronę było identycznie - cała kampania pisu to straszenie powrotem tuska. Zresztą sama tutaj straszyłaś przyjazdem imigrantów.
Conrado pisze:
22 paź 2023, 14:23
Ilka pisze:
22 paź 2023, 12:52
Szczerze to bardzo mnie ta nienawiść przeraża. Gdzie nie wejdę to jakieś komentarze. No ale jak cała kampania była taka, a przed tylko 8 gwiazdek to co tu się dziwić, że jego wyborcy biorą z niego przykład. Już w Gdańsku po ogłoszeniu wyników się pokazali
mam wrażenie że nie oglądałaś ani jednej konwencji pisu, i to nie mam tylko na myśli tych mających miejsce w kampanii ale wszystkich w ostatnich 8 latach.
Fur deustchland,celownik na twarzy Tuska,element animalny,mordy zdradzieckie itd.Rozumiem że to nie miało miejsca ?
Serio chcecie się licytować, która partia zachowywała się bardziej obrzydliwie? Mam duże wątpliwości czy Wasi wybrańcy okazaliby się grzeczniejsi nie wspominając już ich wyborców. I wiadomo, że każdy będzie bronił swoich.

Ale w sumie to miło, że są tutaj jakieś osoby, które coś pozytywnego dojrzały w rządach PiSu przez te 8 lat.

W ostatnim tygodniu polityka mnie tak wypruła z energii, że już mam jej dość i muszę odpocząć :)

Dlatego znów ten temat przestaje dla mnie istnieć, przynajmniej na okres 100 dni rządzenia nowego rządu. A potem zobaczymy czy jakieś obietnice spełnili i co dobrego dla Polski zrobili. O ile tyle wytrzymają we wspólnym rządzeniu ;)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”