Wisła Kraków (zbiorczy)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8690
Kontakt:

Post autor: cloner » 04 mar 2006, 12:38

Mnie najbardziej zaciekawil i ucieszyl ten fragment :
Wisła będzie grała o mistrzostwo Polski. Patrzę na niektórych inaczej niż wy. Uważam, że Stolarczyk to jest bardzo dobry zawodnik, może najlepszy w Wiśle
Stolarczyk to jedyny zawodnik, ktorego lubie w Wisle :) i wiem, ze to jest bardzo dobry zawodnik, tylko jakos nie wszyscy trenerzy dawali mu szanse, zeby sie pokazac :-)
On stosuje prosta zasade : ani pilka, ani tymbardziej przeciwnik go nie minie, jak trzeba to faul - proste, ale jakze skuteczne :-)

Bylbym bardzo ucieszony gdyby to on gral na lewej stronie reprezentacji Polski :-)
W koncu na tej pozycji mamy najmniejsza konkurencje, i teoretycznie najslabszych zawodnikow ;)
Zewlakow niby jest podstawowym graczem Anderlechtu [ostatnio], ale o Rzasie nie ma co nawet myslec ;)
Sadze, ze przydalby sie Stolarczyk w naszej reprezentacji :)

Wracajac do tematu Wisly - dzis czeka ich ciezki meczyk - z Groclinem, ciekawe jak przywitaja kibice Liczke :P
Obiektywnie oczywiscie nie potrafie ocenic tego meczu, gdyz ja w kazdym spotkaniu Wisly widze niespodzianke :lol:
Takze w tym - typuje remis - kursik piekny - w granicach 4.30 ;)
Groclin nie zremisowal w lidze od 10spotkan [jesli nie wiecej], kiedys musi :twisted:

Ciekawe czy Wisla utrzyma prowadzenie w lidze po tej kolejce ;)
Oby nie :lol:

Wróć do „Polska”