Łukasz[ACM] pisze:Nawet jeżeli Brazylijczyk by zagrał to prezentuje słabą forme
Zarówno Adriano musi się kiedyś odblokować tak jak ...
Łukasz[ACM] pisze:Jak dla mnie to Roma powinna wygrać, są na gazie i tego nie da się ukryć pobili rekord ligi i napewno będą go chcieli poprawić, Roma gra teraz naprawde dobrą piłke
... Roma złamać
Co prawda mecz bez Imperatore , ale myśle , że Roma już więcej nie wyciągnie. Tak jak mówie w ostatnich miesiącach wykonali 101% swych możliwości i zespół chyba troche spósci z gazu. Oczywiście moze się zdarzyć i tak , że na Interze nie poprzestaną , ale faworytem są chyba Nerazzurri
krako_91 pisze:Inter wygra po 2 bramkach Adriano... dobry mecz zagra Stanković moim zdaniem
Daj sobie spokój z takimi wypowiedziami
Łukasz[ACM] pisze:Podobno agent Ballacka rozmawiał z Interem
Łukasz ta historia z Ballackiem zaczyna przypominać telenowele z Cesarem R.
A tu coś z ostatniej chwili
Ronaldo i Roberto Carlos krytykują nowego pezydenta Realu Madryt, Inter natomiast jest gotowy sprowadzić ich obu na San Siro !
Rezygnacja Florentina Pereza przyniosła nową erę w hiszpańskim klubie. Ronaldo został odsunięty na derby z Atletico Madryt, Brazylijczyk nie jest zadowolony z faktu, iż kibice nie dażą ostatnio sympatią do piłkarza, a sam poszkodowany powiedział i jest pewny, że chce odejść tego lata. Zainteresowania wyraziły Milan jak i Juventus, ale jak donoszą ostatnie doniesienia włoskich gazet Massimo Moratti jest skłonny podpisać z R9 dwuletni kontrakt !
Gramy w najlepszej drużynie na świecie i jesteśmy sportowcami z wielkim image, sprzedajemy wiele biletów. Ludzie mogą myśleć, co tylko chcą, ale ja twierdzę, że jestem wart tego co zarabiam. Dla nas piłkarzy byłoby lepiej, gdyby prezydent nie użył tak mocnych słów. Jesteśmy tylko ludźmi i chcemy być szanowani" dodał 33 letni obrońca Królewskich.
I co wy na to
powrót dwóch Canarinos