Atletico Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: yazid^ » 04 mar 2006, 18:49

No widzisz Yazid^ , jest mi tym bardziej miło że taki piłkarz jak Kezman zgadza się z moim zdaniem
Napewno nie moge sie nazwać madrydczykiem, gdyż jak pewnie zauwazyłeś moim miastem jest Gdańsk. Natomiast w pełni utożsamiam z mieszkancami Madrytu, korzy w większości tak sądzą !!!
Po pierwsze, nie po to pogrubiłem MADRYDCZYKÓW żebyś dalej robił tak rażący błąd w pisowni. Po drugie Keżman się z tobą zgadza? Proponuję krótką lekcję czytania ze zrozumieniem:

Twoja wypowiedź:
Jeszcze jedna bardzo zła wiadomosc, otóż w w Realu nie zagra Ronaldo !!! To bardzo duze wzmocnienie gospodarzy, ale cóż mam nadzieje że limit pecha przed jutrzejszym meczem juz wyczerpaliśmy.
Keżman:
brak Ronaldo w składzie Realu jest wspaniałą wiadomością dla Atleti
Gdzie tu zgodność opinii :?:

janiofcb - "póki co" oznacza to samo co "dotychczas". Czyli do tej pory, a dzisiaj 4. marca 2006 roku Ronaldo strzela więcej bramek od Torresa. A nigdzie nie napisałem, że zwiększa AKTUALNIE, NA TEN MOMENT większe zagrożenie dla rywali :roll: Próbujesz mi udowodnić, że nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale to Ty masz z tym wyraźny problem.
ale nie próbuj przekonać, że jego zachowanie względem klubów, kibiców, kolegów jest takie godne pochwały i szacunku
:lol2: Wskaż mi gdzie próbowałem przekonać, że akurat te zachowania są według mnie dobre i za to zasługuje na szacunek. Proszę.

Z mojej strony nie ma EOT. Zakończę, jak w końcu ktoś nauczy się poprawnie odczytywać moje posty :]

Wróć do „Hiszpania”