Po pierwsze, nie po to pogrubiłem MADRYDCZYKÓW żebyś dalej robił tak rażący błąd w pisowni. Po drugie Keżman się z tobą zgadza? Proponuję krótką lekcję czytania ze zrozumieniem:No widzisz Yazid^ , jest mi tym bardziej miło że taki piłkarz jak Kezman zgadza się z moim zdaniem
Napewno nie moge sie nazwać madrydczykiem, gdyż jak pewnie zauwazyłeś moim miastem jest Gdańsk. Natomiast w pełni utożsamiam z mieszkancami Madrytu, korzy w większości tak sądzą !!!
Twoja wypowiedź:
Keżman:Jeszcze jedna bardzo zła wiadomosc, otóż w w Realu nie zagra Ronaldo !!! To bardzo duze wzmocnienie gospodarzy, ale cóż mam nadzieje że limit pecha przed jutrzejszym meczem juz wyczerpaliśmy.
Gdzie tu zgodność opiniibrak Ronaldo w składzie Realu jest wspaniałą wiadomością dla Atleti
janiofcb - "póki co" oznacza to samo co "dotychczas". Czyli do tej pory, a dzisiaj 4. marca 2006 roku Ronaldo strzela więcej bramek od Torresa. A nigdzie nie napisałem, że zwiększa AKTUALNIE, NA TEN MOMENT większe zagrożenie dla rywali
ale nie próbuj przekonać, że jego zachowanie względem klubów, kibiców, kolegów jest takie godne pochwały i szacunku
Z mojej strony nie ma EOT. Zakończę, jak w końcu ktoś nauczy się poprawnie odczytywać moje posty