Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 698

Post autor: j1mmy » 05 mar 2006, 15:59

Fakt faktem co oni w tej Marsylii wyprawiaja to przechodzi ludzkie pojęcie
zresztą Paryżanie nie lepsi, prawde powiedziawszy myslałem że Marsylia powalczy o Lm w tym sezonie a tu im zostaje Uefa przy najlepszych wiatrach. Metz walczy i może im się uda choc szczerze wątpie, ale sytuacja na dole tabeli jest taka... ze dziwna :P bo i toryes i ajaccio i strasbourg i metz maja bardzo ale to bardzo zblizona liczbę punktów.
Co do Monaco, nie bylo wzmocnien(no dobra Vieri i Di Vaio sie sprawdzają ale to za mało :P ) oddali Evre oddali Deshampsa to mają.

Ciekaw jestem jak sobie Marsylia w uefie poradzi. Wyciągli Zenit , więc teoretycznie zadanie łatwe dla tak klasowej drużyny, tyle że pierwszy mecz u siebie(choć może ot lepiej bo w rosji moze sie ociepli do czasu rewanżu)

Zaza nie pisz do mnie z duzej litery bo nie wiem o kogo chodzi :PPPP

Ciekawie zapowiada się Mercato we Francji po sezonie przynajmniej w Lyonie(Odejsć ma Cris i Clerc(zdaje się ze do Romy(nie ma jak zawrotna kariera 14 meczy w Lyonie powołanie do reprezentacji ) ) z Diarry Man U chyba zrezygnował ).
Jest jeszcze magiczny Ribery(mozen niedługo będzie galaktyczny, choć z taką twarza nie nadaje sie do reklam :D)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”