Rozgrywki Ligue 1 (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 05 mar 2006, 16:23

Mecz PSG - OM to już teraz wojna na boisku i poza nim :wink: zobaczymy nie bawem jaki będzie wynik tej wojny. :wink: Metz walczy i zdziwiło mnie że 3 mecze bez porażki. Ale nadal sa ostatni w tabeli i maja jak sie nie myle 3 pkt straty do Ajaccio i 5 czy 6 do Stasburga. Który w Ligue 1 dołuje a w UEFA wygrywa jak leci :wink: dobre to

Monaco w tym sezonie zawiodło chyba każdego. I to już nie chodzi o same wynik ale i gre. Di Vaio to napastnik który potrafi rozegrać akcji - cofną sie po piłke - podac na nos itd. a mimo to, tam Vieri zbierą lepsze opinie. Bobo który tylko czeka ja sęp na dogranie. (choc co to za plus jak przegrywaja) Kapo im nie pomógł Chevanton urazy leczy - potem konflikt :( i teraz jest jak jest. Rozczarowanie sezonu. Wczoraj porażka z Metz to już zenada ...

j1mmy pisze:Zaza nie pisz do mnie z duzej litery bo nie wiem o kogo chodzi :PPPP
Już tam mam ze musze z duże pisac jak trzeba :wink: to po pierwsze :P a po drugie za mała litere sa wp bo nowi modzi zaczeli wprowadzać ostry rygor i to maja 100% racji :!: :wink:

j1mmy pisze:Ciekawie zapowiada się Mercato we Francji

A no ciekawie bedzie :) Kompany nie Kompany przypisywany Lyonowi - Clerc do Romy :> tego nie wiedziałem :) Czyli co za free bo nie ma jeszcze profesionalnej umowy ? a to żuczki młody sie "wybił przez pecha" koegów a tu juz zainteresowanie.

Ribery w Real ? wątpie mimo że wiele wskazuje na to że teraz Real nie postawi na reklame :wink: On jeszcze zostanie na Stade Velodrome. Ma mały "kredyt" do spłacenia :wink:

Adriano Galliani pisze:Adriano Galliani po wczorajszym spotkaniu z Empoli nie tylko zapewnił, że w przyszłym sezonie formacja ataku Milanu nie ulegnie zmianie, ale również potwierdził konieczność dokonania wzmocnień w defensywie. "Musimy wpierw wiedzieć kto odejdzie, a kto zostanie, dopiero później podejmiemy odpowiednie kroki. Jedynym pewnym ubytkiem jest póki co odejście Jaapa Stama. Na pewno będziemy potrzebowali ośmiu obrońców w kadrze. Nie wybiegajmy jednak zbyt daleko w przyszłość, teraz skupiamy się na spotkaniach z Bayernem i Juventusem, na mercato przyjdzie jeszcze czas. Cris i Diarra z Lyonu? To prawda, że Ariedo Braida regularnie obserwuje spotkania tego klubu, nie oznacza to jednak, że ma tam narzeczoną. Lyon należy już do największych i najważniejszych klubów europejskich, a te rzadko pozbywają się swoich gwiazd. Mam nadzieję, że pomylę się w tym miejscu."
Co Ty na to :> :?: Braida był widziany w Lyonie na obiedzie czy kolacji z ludzmi pana Aulasa ... Nie raz :roll: Ostatnio na spotkaniech Lyonu "domowych" był regularnie :shock: ...

P.S. Galliani dla www.acmilan.pl :wink:

A ciekawe co z takimi graczami będzie jak Pascal Feindouno czy odkrycie sezonu z Auxerre młody Duńczyk Thomas Kahlenberg (chyba tak sie pisze :roll:)

Wróć do „Piłka nożna na świecie”