AS Roma (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 06 mar 2006, 0:26

Passa przerwana ale i tak Romie należą sie wielkie gratulacje :!: Grande Roma - dokonali wielkiej rzeczy w tak trudnej lidze jak serie A :] Byli tak blisko ale lepiej by gracze Romy tak nie myśleli - bo to może spowodować zadyszke a moga przeciesz porwócić do wygrywania. Ale wierze że Spaletti im wmówi że i tak dokonali wielkiej rzeczy :!:

Co do meczu to mnie troche zawiódł - może dla tego ze ten pierwszy mecz na Giuseppe Meazza tak mi zapadł w pamięć :roll: Ale dziś chyba Roma za szybko strzelił. Naprawde bo to za szybko ułożyło sie jak klocki :P Swoja droga zimna krew Manciniego - między nogami asysta szcześliwa może ale i ze spokojem Taddei na 1;0. Potem to już była inna gra Romy ale nie ma sie co dziwić wygrywali i to Inter musiał gonić wynik co czynił. Mancini ? Dziś z Agnieszka rozmawialem na temat składu ale tego co zrobił Mancio to chyba nikt nie przewidział Killy ? niech ktoś mi to wytumaczy ? Roma kontrolowała kontorolowała ale też Inter nie miał jakiś takich 100% Rzut rozne to było niebezpieczeństwo. I jak sie później okazało Materazzi to wykorzystał. I remis rzutem na teśme ...

Ibrahimović Mexes i De Rossi utrzymali poziom ale i Chivu zaliczył kolejny wielki występ czyścił aż miło :wink:

Co do Doniego to sądze że nic mu nie będzie. Przeciesz wiesz nie ryzykował by aż tak. Zeszedł by sam. Choć jak widziałem że naciąga ręke wykorzystując słupek myślalem że jest źle :( Nawet potem interwancja po strzela Zanettiego z obolała ręką :shock: ale sparował piłke do boku...

Remis chyba nikogo nie krzywdzi a Roma nie może na to patrzeć tak że zabrakło minuty ... a że wygrali 11 spotkan z rzędu :!: Wielkie brawa :!:

Wróć do „Włochy”