Bramkę strzelił, ale przy straconej zawalił. Nie powstrzymał Manciniegie i to jemu można przypisać straconą bramkę. Zrehabilitował się zupełnie w 89. minucie. Bałem się, że mecz potoczy się podobnie jak z Fiorą. Częściej byliśmy przy piłce, mieliśmy optyczną przewagę, ale mało strzałów.Zico_FCI pisze:Matrix reaktywacja
Chuck Norris mówił, że Mancini pomyślał, że Roma ma passę 11. zwycięstw bo drużyny, z którymi grali wychodzili na mecz w 11. No to Mancio chciał zaskoczyć Spalettiego i wyjść w 10. (no bo Kily'ego nie trzeba nawet kryć, on by bramki nie strzelił nawet gdyby dostał podanie na pustą bramkę). Po 9. minutach Mancio zrozumiał, że jego diabelski plan chyba nie wypali i kazał Figo się rozgrzewać. Jednakże ok 60. minuty znów wprowadził swój podły plan wprowadzając Cesara... jeszcze gorsza porażka niż Kily. No i plan się udał. Roma nie wiedząc co się dzieje (kolesi w niebiesko-czarnych koszulkach jest 11. a gra tylko 10...) cofnęła się no i w tej sytuacji bramka była tylko kwestią czasu.Zico_FCI pisze:Może mi ktoś powiedzieć co Kily robił w pierwszej „11”. Question Shocked
1. Juventus 28 73 57 - 18
2. AC Milan 28 63 63 - 24
3. Inter 28 59 52 - 22
4. AC Fiorentina 28 56 48 - 30
5. AS Roma 28 55 52 - 26
Przrwaliśmy passę Romy, ale nadal tracimy punkty. Już 4. do Milanu. Na szczęście czeka nas jescze mecz z nimi i możemy powalczyć o 2. miejsce. Juve już raczej poza zasięgiem. Trzeba jeszcze uważać na Fiorę i Romę, które depczą nam po piętach. Fiora wczoraj bardzo męczyła się ze Sieną, ale wygrali. Widać, że Viola nie jest w najlepszej dyspozycji. Co do Romy to wydaje mi się, że trochę zejdzie z nich powietrze. Kiedyś musi przyjść obniżka formy i to jest chyba ten moment. Mogę się mylić.