Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 06 mar 2006, 11:49

Uchi_ pisze:Rossoneri w lidze u siebie jak burza, ogólnie ostatnimi czasy jak burza, a Bayern zdecydowanie spuszcza z tonu.
Rzeczywiscie Bayern ostatnio gra nienajlepiej, Milan wygrywa mecze.Ale Wlosi ostatnio grali ze slabiutkim Empoli , ktore nie blyszczy w lidze i musieli meczyc sie do konca.Co prawda wygrali 3:0 ale bramki padaly w ostatnich 15 minutach.Bayern natomiast zagral slabo z HSV i ktore jest jedna z lepszych ekip w bundeslidze.I musial uznac ich wyzszosc przy takiej grze.
Uchi_ pisze:Przewaga duża, nie ma co odrazu robić tragedyji, natomiast mi chodzi o konkretny jeden mecz, który odbędzie się w Mediolanie już w środę i podczas którego nie spodziewam się jakiś fajerwerek ze strony Bayernu.

Nikt sie nie spodziewal ze Inter wygra mecz z Sampdoria do 88 minuty przegrywajac 0-2, takze nikomu nawet nie przeszlo przez glowe ze Liverpool wygra LM widzac pierwsza polowe meczu z Milanem...W futbolu tak do konca niczego nie mozna byc pewnym.Moze fajerwerek to nie bedzie ale Baeyern nie przyjedzie sobie na wycieczke po Mediolanie...
Uchi_ pisze:Aby przejść, muszą strzelić conajmniej jedną bramkę, a przy obecnej formie defensorów Milanu to może być całkiem nie możliwe.
Jak juz pisalem w pilce nie ma rzeczy niemozliwych.Z tego co wiem to Ambrosini nie zagra, niewiadomo tez w jakiej dyspozycji jest Dida, bo Kalac wcale nie blyszczy w bramce...
Uchi_ pisze:Powraca Kahn, silny punkt, ale Bayern potrzebuje ognia w ofensywie przede wszystkim.
W ofensywie jest Ballack ktory zawsze jest w formie, na skrzydle szybki i nieprzewidywalny Deisler (jezeli zagra w wyjsciowym), a w ataku skuteczny Pizarro i lekcewazony ostatnio przez wszystkich Makaay, dla ktorego moze to byc szansa do pokazania sie w koncu.Tak zle w Bayernioe nie jest :)
Uchi_ pisze:Ja chcę już środę

Cierpliwosci :lol:

Wróć do „Niemcy”