Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Łukasz_ » 06 mar 2006, 15:46

Martinho pisze:Niech ci bedzie ze serie a to jest boska liga i wogule, a Barca to pewnie by w niej najwyzej 3 byla...oczywiscie za Milanem
Nie przypominam sobie żeby w Calcio grali Bogowie ... ale niech Ci będzie ;) Czemu mieszasz w to Barcelone :?: Naprawde drużyny z czołówki Europy prezentują podobny poziom rózni ich tylko styl gry i na tej podstawie można pisać czy dana drużyna sie nadaje do danej ligi :] A HSV ewentualnie można nazwać średnim średniakiem.
Martinho pisze:OK Kahn i Dida wracaja po kontuzji. Ruszaja z tego samego pulapu tyle ze Kahn jest bramkarzem niewatpliwie lepszym i bardziej doswiadczonym i latwiej bedzie mu sobie poradzic po powrocie z kontuzji...
:hardkor:
Martinho pisze:Chodzilo mi o to ze "ostatnio zawsze jest w formie", jednego slowka nie dopisalem a sie czepiasz juz.Poza tym w Milanie nie ma lepszego pomocnika niz Ballack, no moze Kaka gdzies sie zbliza to poziomu Miszy...Takie jest moje zdanie tylko nie wypisuj mi ze zapomnialem o tym czy o tym, a ten jest 100x lepszy od Ballacka....
:hardkor: To jedno słówko zmienia postać całego zdania więc nie pisz że się czepiam :] Nie 100x a 1000x ;)

Wróć do „Niemcy”