Bayern Monachium (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa
Reputacja: 0

Post autor: Uchi_ » 06 mar 2006, 16:29

Martinho pisze: Rzeczywiscie Bayern ostatnio gra nienajlepiej, Milan wygrywa mecze.Ale Wlosi ostatnio grali ze slabiutkim Empoli , ktore nie blyszczy w lidze i musieli meczyc sie do konca.Co prawda wygrali 3:0 ale bramki padaly w ostatnich 15 minutach.Bayern natomiast zagral slabo z HSV i ktore jest jedna z lepszych ekip w bundeslidze.I musial uznac ich wyzszosc przy takiej grze.

Męczyła się, ale nie żeby przejść środkową linię, tylko, żeby piłka przekroczyła linie bramkową :P.A to jest różnica.Poprostu brakowało szczęścia, a i tak dobry wynik jak na tam zmasowaną obronę, jaką zaprezentowało Empoli.A Bayern ? Raczej w kratkę, jeżeli chodzi o wynik meczu.Ja patrzę najpierw na grę, potem na wynik :wink:.

Martinho pisze:Nikt sie nie spodziewal ze Inter wygra mecz z Sampdoria do 88 minuty przegrywajac 0-2, takze nikomu nawet nie przeszlo przez glowe ze Liverpool wygra LM widzac pierwsza polowe meczu z Milanem...W futbolu tak do konca niczego nie mozna byc pewnym.Moze fajerwerek to nie bedzie ale Baeyern nie przyjedzie sobie na wycieczke po Mediolanie...

Może i masz rację, ale chyba tylko w nmadziei obecnie upatrujesz szans Bayernu...jednak wiem, że ta drużyna ma charakter i łatwo nie będzie.

Martinho pisze:W ofensywie jest Ballack ktory zawsze jest w formie, na skrzydle szybki i nieprzewidywalny Deisler (jezeli zagra w wyjsciowym), a w ataku skuteczny Pizarro i lekcewazony ostatnio przez wszystkich Makaay, dla ktorego moze to byc szansa do pokazania sie w koncu.Tak zle w Bayernioe nie jest Smile
Tzn inaczej...potencjalnie Bayern ma kim grać, ale ostatnio brakuje im tego polotu, z którego zawsze słynęli.Zawodnicy są, tylko trzeba przetworzyć, na skuteczność i liczebność.
Martinho pisze:Jak juz pisalem w pilce nie ma rzeczy niemozliwych.Z tego co wiem to Ambrosini nie zagra, niewiadomo tez w jakiej dyspozycji jest Dida, bo Kalac wcale nie blyszczy w bramce...

Dida wydaje mi się ma się dobrze, ta przerwa chyba tylko regenerująco wpłynęła na niego.Tak, Ambro na 100 % nie zagra, nie ma też newsów na temat Paolo, jednak liczę, że zagra.
fieldy pisze:czy taki silny ? Nie raz i nie dziesięć ratował Bayern przed utratą bramek ... ale tez często potrafił przepuścić piłkę w najmniej oczekiwanym momnecie pod brzuchem Confused Podobnie jak ostatnio Dida [choć ten chyba nie pod brzuchem Very Happy] Nie wiadomo czy Kahn jest w 100% zdrowy, czy może jeszcze odczuwa jakies skutki kontuji, bo przy obecnej formie strzeleckiej napastników Milanu - może byc goraco pod bramka Niemców
No, to podobnie jak Dida, ale Kahnowi mimo, że zdażają się wpadki, to w ostatnim czasie żadko kiedy do tego dochodzi.Mimo wszystko, jest kapitanem Bayernu i będzie potrafił zatrzymać strzały Milanu.Co do temperatury pod bramką Kahna to jestem pewien, że czy to przy dobrej, czy złej formie bramkarza, będzie miał dużo szans by się wykazać.Milan jest w gazie.
Martinho pisze: Niech ci bedzie ze serie a to jest boska liga i wogule, a Barca to pewnie by w niej najwyzej 3 byla...oczywiscie za Milanem Wink
No chyba nie powiesz, że jest w stanie prześcignąć Violę, Romę, Inter, Milan i Juve ? ? Może z tą siódemką to Łukasz przesadził, ale 6, bądź może 5, zamiast Violi.
Martinho pisze: Chodzilo mi o to ze "ostatnio zawsze jest w formie", jednego slowka nie dopisalem a sie czepiasz juz.Poza tym w Milanie nie ma lepszego pomocnika niz Ballack, no moze Kaka gdzies sie zbliza to poziomu Miszy...Takie jest moje zdanie tylko nie wypisuj mi ze zapomnialem o tym czy o tym, a ten jest 100x lepszy od Ballacka....
Ballack łączy w sobie Pirlo i Kakę, ale indywidualnie są podobni umiejętnościami.
[/url]

Wróć do „Niemcy”