Polskie stadiony

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 06 mar 2006, 20:45

przemyslaw85 pisze:Drodzy Państwo!
Madrze sie zaczyna.....niestety tylko zaczyna......

przemyslaw85 pisze:Pisząc te słowa jestem zażenowany wyglądem polskich ,,stadionów''.Są kluby takie jak Legia Warszawa, Wisła Kraków czy chociażby Amika, które w każdym sezonie liczą się z grą w europejskich pucharach a mimo to ich stadiony nawet nie dorownują chociażby naszym wschodnim sąsiadom(Rosja, Ukraina).
polskie stadiony caly czas sa ulepszane w miare mozliwosci.A porownywanie ze Rosjanie i Ukraincy maja lepsze stadiony mija sie z celem.Przeciez u naszych wschodnich sasiadow jest duzo wiecej pieniedzy, sa to kraje ktore moga wiecej kasy na stadiony wylozyc...Wiec nie porownujmy naszego kraju z Rosja.....

przemyslaw85 pisze:Trzeba sobie zadać pytanie czemu PZPN daje licencje 16- tu klubom naszej ekstraklasy, skoro dochodzi do sytuacji gdy trzeba przekładac kilka meczow trzeciej(!) kolejki rundy wiosennej z powodu złych stanów boisk!

Wymien mi kluby ktore wedlug ciebie maja dostac licencje....W takim razie ligi by nie bylo gdyby tym 16 klubom nie przyznali licencji.Wyluzuj gosciu bo zachowujesz sie jak wkurzone dziecko
przemyslaw85 pisze:Jestem także zwolennikiem karania klubów za sytuacje jakie zaobserwowałem w marcu bierzącego roku!

Buhaha, to co oni maja chuchac na boisko zeby odmarzlo??To chyba nie od klubow zalezy jakie beda warunki atmosferyczne...

Wróć do „Polska”