LM: Chelsea Londyn - FC Barcelona 22 II 2006

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 08 mar 2006, 11:42

Tomusmc pisze:Messi zapowiadał, że będzie to najlepszy mecz w jego karierze, a sam siebie upodlił. Nie warto robić z siebie gwiazdy nie wiedząc co się stanie w meczu.
... nie. Jednak nie będę próbował rozkminić ocb. Mój mózg pracuje na zwolnionych obrotach i nic bym pewnie nie wymyślił. Wytłumacz o co kaman.

Szkoda, że sędzia okradł nas ze zwycięstwa, które nam się bezsprzecznie należało, ale to nic. Awansowaliśmy i to się liczy. Wyeliminowaliśmy najgroźniejszego przeciwnika w Europie. Nie można nie być zadowolonym. Gdzie była wczoraj Chelsea? Nie było jej. Nie było Chelsea na Camp Nou. Gdzie geniusz taktyczny Mourinho? Nie stwierdzono. Nie pokazali nic. Nie zaskoczyli niczym. Nie powalczyli nawet o awans. Nie podobało mi się, że Barca zagrała dość asekuracyjnie w pewnej części meczu, ale oni mogli sobie na to pozwolić poniekąd ponieważ czas grał na ich korzyść. Ronaldinho = nie jestem w stanie oddać słowami tego co chciałbym na temat jego gry powiedzieć. Sami zresztą widzieliście. Robił co chciał. Prawie wszystko mu wychodziło. I zawsze z uśmiechem na ustach. Trudno było mu się nie uśmiechnąć pewnie kiedy raz po raz ośmieszał zawodników Chelsea. Puyol dostał żółtko za niepotrzebny faul na środku i nie zagra w następnym meczu, ale to dobrze. Lepiej, że pazuje teraz niż później. Marquez znowu mistrzoswskie spotkanie. Eto'o może minimalnie lepiej niż ostatnio w lidze, ale to jeszcze nie jest to. Szkoda jego akcji i strzału w słupek. Szkoda Messiego przede wszystkim. Kiedy schodził z boiska płacząc sala zamarła. Ale takie motywy jak uścisk Rijkaarda = bezcenne. Karnego naturalnie nie było. Był spalony to po primo a po secundo tam nie było faulu na rzut karny. Chelsea pokazała ... nic nie pokazała. Nie mają nic do zaoferowania poza swoją domyślną taktyką, która wystarcza im na dominację w Premiership, ale nic ponadto.

Visca el Barca!

Wróć do „Puchary Europejskie”