nie, tak się złożyło, ze akurat mi nie "wskoczył" przy Realu. Mnie to akurat nie bawi [pisanie nazw zespołów z małej litery] nie poodniecam się tym i nie próbuje w tak dziecinny sposób się napinac - to nie jayazid^ pisze:Czy naciśnięcie shifta boli?
poczułes się urażony ? wybacz - postaram się uwazać następnym razem
właśnie u siebie Lyon w tym sezonie specjalnie nie błyszczy, nie mówię tu, że nie sa faworytem - bo są. niemniej jednak wydaje mi się iż PSV może sprawić niespodziankę, maja znakomitego Cocu, który potrafi błysnąć w meczu z kazdym rywalem.Uchi_ pisze:Lyon - PSV to bardzo ciekawa para, jednak po pierwszym meczu w Holandii i bardzo szczęśliwej wygranej to francuzi są faworytami, grają mądrą piłkę, a u siebie napewno nie dadzą sobie wydrzeć awansu
nawet jakby Fin nie zagrał - to i tak ostatnimi czasy, raczej siał postrach po bramką Reiny zamiast wprowadzać spokój w formacji w której gra.Uchi_ pisze:.Nie wiadomo czy zagra Hyypia, ale w Lizbonie boją się za to Gerrarda
Tutaj też zastanawiam się czy Benfica nie sprawi niespodzianki. Są bardzo zgrani, ale też nie barkuje im indywidualności, które moga w pojedynkę załtwić mecz [np. Gomes]
Myślisz, ze Real strzeli 2 gole Lehamnnowi ? Wąptię, moim zdaniem będzie mało bramek [1 lub 2] dużo rozważnej gry w obronie, próby ataku ze strony Realu, które niekoniecznie muszą przynosić efekty.j1mmy pisze:Mnie 2-2 dziś by w pełni utysfakcjkonowało bo przynajmmniej coś by sie działo