(bez początkowych piętnastu i jeszcze dwóch odwołanych spotkaniach)
miejsce *** forumowicz *** punkty *** średnia oczek na mecz
1. (+1; 1; 12) yedraz (Jagiellonia) ................................. 19 ….… (0,76)
2. (-1; 1; 8 ) 19B10 (Ruch) ............................................. 16 ….… (0,64)
3. (+1; 0; 6 ) roque (Pogoń) ............................................ 15 …..… (0,6)
4' (-1; 0; 9 ) Gargamel (Lech) ......................................... 14 ….… (0,56)
4' (=>; 1; 7 ) Darkman1948 (Puszcza) ............................ 14 ….… (0,56)
6. (+1; 0; 5 ) Misterm (Cracovia) ...................................... 8 ….… (0,348)
7. (-1; 0; 4 ) Ilka (Widzew) .............................................. 6 ….… (0,375)
8. (d; 0; 2 ) futbolowa (Raków) ....................................... 2 ….… (0,222)
(w nawiasie kolejno: ruch w tabeli; liczba wygranych kolejek; rekord osobisty)
Kolejny raz poszło nam nie najlepiej, ale w przypadku tej ligi, to raczej normalne. Tym razem najlepiej spisał się Darkman1948 zdobywając 7 oczek, co paradoksalnie nie przyniosło mu większych korzyści, poza awansem o zaledwie pół miejsca.
I do tego debiutantka futbolowa wypadła najgorzej, zdobywając jedynie dwa oczka, ale miejmy nadzieję, że to jest takie frycowe i później będzie spisywała się znacznie lepiej.
Równie kiepsko spisał się dotychczasowy lider (też zyskał tylko dwa oczka), a że mnie kolejny raz udało się trafić swój zespół (co jeszcze było udziałem Misterma) i zdobyć sześć punktów, co pozwoliło awansować na szczyt tabeli. Jeszcze mnie zastanawia, że nikt nie przewidział porażki Widzewa z Puszczą, widząc jak obie drużyny spisywały się ostatnio.