Podsumowanie roku

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Podsumowanie roku

Post autor: futbolowa » 20 gru 2023, 10:14

Gdybym na podstawie analizy swojego aktualnego nastroju miała oceniać rok 2023, pewnie bym tylko marudziła, ale dobrze, że dokumentuję wspomnienia i mam w ciul dowodów na to, że to był zajebisty rok.

Zawodowo:
- wydałam książkę w czołowym wydawnictwie biznesowym w kraju
- wystąpiłam na kilku branżowych konferencjach, na jednej z nich zgarniając statuetkę dla najlepszej prelegentki
- pojawiłam się w radiu, w prasie branżowej i lokalnej TV + dostałam kilka propozycji występów w mediach ogólnopolskich
- poprowadziłam świetne warsztaty literackie w bibliotece w Żorach i od tamtej pory dostaję mnóstwo podobnych propozycji z całej Polski
- szkoliłam z pisania członków SKwP
- odzyskałam prawa do mojej publikacji, która wykręciła milion ze sprzedaży i została pogrzebana przez problemy byłego pracodawcy. Teraz "tylko" to wydać na nowo :D

Prywatnie:
- zorganizowałam z rodziną kilka fajnych wyjazdów po Polsce
- utrzymałam kontakt z dziewczynami z byłego zespołu, a część z nich zaczęła pracę dla mojej głównej klientki, więc jest jeszcze lepiej
- zobaczyłam, jak Zocha wyprowadza Bartka Nowaka w czasie meczu ze Śląskiem – ogromne przeżycie i dla mnie, i dla niej :mrgreen:
- zobaczyłam na żywo koncert Kalibra, Wzgórza, Rycha ze Slums Attackiem, Rahima i Fokusa oraz Liroya (ten ostatni to giga rozczarowanie, tak swoją drogą)
- przeżyłam historyczne Mistrzostwo Polski mojej drużyny
- brałam regularne lekcje serbskiego i angielskiego
- obejrzałam z córką większość meczów kobiecego Mundialu (ona obejrzała wszystkie, nadrabiając te, które miały miejsce w nocy)
- zrezygnowałam z farbowania włosów i czekam aż będę cała siwa :mrgreen:
- zaliczyłam kolejne udane spotkanie z klasą z podstawówki/gimnazjum
- zobaczyłam Raków w europejskich pucharach
- na zaproszenie PZPN dołączyłam do akcji promującej rozwijanie zainteresowań piłkarskich u dziewczynek
- dołączyłam do ekipy gejmingowego podcastu i daje mi to mnóstwo frajdy i satysfakcji.

Ze słabych momentów:
- rozczarowujący finał PP
- wyjazd z Rakowem do Kielc, który skończył się traumą
- problemy zdrowotne
- cyrki związane z rozwiązaniem drużyny kobiet + fakt, że jeśli napiszę coś krytycznego pod adresem Akademii na Twitterze, od razu ktoś tam leci na skargę do trenerki mojej córki i ona "ma się ze mną rozmówić".

CELE NA 2024:
Tutaj sprawa jest jeszcze otwarta, cały czas jestem przed głównymi rozkminami biznesowymi, a to od nich zależy, jak poukładam resztę.

Wróć do „Hyde Park”