Wisła Kraków (zbiorczy)

bragiel
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: bragiel » 09 mar 2006, 16:57

potem się śmieli z tej sytuacji a takie sytuacje na treningach zdarzają się często tylko że prasa wszystko nagłaśnia.
Tak-ot zwyczajna przepychanka jakich setki na treningach i po jakich płaci się po 15 tyś zł kary-normalka....

Gdyby to było normalne to nie dostaliby tak gigantycznej kary finansowej , jak na polskie warunki.
Większość Polaków w dwa lata tyle nie zarobi.
prawda! nie wiem co napisał fakt(nie czytam szmatławców) ale dobrze opisał to zajście "Przegąd Sportowy" zamieszczając wywiad z Pawłem Brożkiem, który wszystko ładnie wyjaśnia...
Tak-najlepszy sędzia, to ten co sądzi we własnej sprawie...
Przecież to chyba oczywiste, że nie powie , że się pobili, tylko będzie chciał wszystko jakoś wytłumaczyć.
jakos Golos i Brozek co innego mowią, a napewno wierze im niz redaktorom Faktu
To masz problem-gdy ktoś popełni przestępstwo, też wierzysz przestępcy i jego subiektywnej wersji wydarzeń? Ja raczej wierzę obiektywnym obserwatorom i gazecie , która ma milion egzemplarzy nakładu i nigdy nie przegrała żadnej procesu karnego-nigdy nie zamieściła żadnego nieprawdziwego materiału.

Fakt to brukowiec, tabloid, teksty w nim są pisane prostym językiem-ale nigdy nie ma w nim nieprawdziwych tekstów.
Największa grupa wydawnicza świata(Axel Springer) nigdy by nie dopuściła, by w jej gazecie znalazły się kłamstwa.

Pewnie-lepiej nic nie czytać i dumnie mówić,,Fakt to szmatławiec" , nic zadać sobie trud i poczytać największy polski dziennik.

Wróć do „Polska”