1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
W 2023 polecę oczywistym typem, @Bernabeu którego pewnie nominowałem już w poprzednich latach (czy w tej czy innej kategorii, pozytywnej ofc), lubię czytać jego posty, pisze z sensem, często idzie na nie trafić przeglądając forum, dodatkowo otwierając stronę, gdzie Bernabeu napisał jakąś wiadomość od razu w oczy rzuca się jedyny słuszny GOAT, ma mój głos. W dalszej kolejności @masacra, mieliśmy w przeszłości duet Piotra i Łorena vel Delpiero, teraz w moich oczach klaruje się kolejne fajne do czytania duo w postaci masacry i Bernabeu, wiadomo że nie na taką skalę, ale tak spodobały mi się te wszystkie Biedapoole, Manchesterki czy Gironki, nawet nie wchodząc w szczegóły kto to zapoczątkował, lubię ten styl pisania. Kto ostatni, nie wiem. Można by tu wstawić wiele nicków, każdy by się obronił, ale stawiam na @Herska, bo po udanym debiucie nadal (bardzo) regularnie się udziela, więc zasługuje na głos. IMO najlepszy pod względem wytrzymania w tym specyficznym środowisku i ilości postów debiut od czasów Delpiero. Nie rozumiem tylko tej dzikiej fascynacji mężem Anny Lewandowskiej, ale nie ma postaci idealnych.
2. Debiut roku -
Ktokolwiek zadebiutował? Serio pytam. Oczekuję jakiejś ciągłości pisania, rzucania się w oczy, nie spodziewam się co roku kilku osób pokroju Herska czy Delpiero, bo to pewnie niemożliwe, nie da się tak by co roku wbijało kilka nowych nicków, wchodziło jak do siebie, siadało przy stole i od razu zabierało starym wygom flaszkę i zaczynało polewać, ale w tym roku mam wrażenie w ogóle jest bieda z debiutami. Jedyny nick jaki mi przychodzi do głowy to Albion (nie daję tu punktu Piotrze jakby co), bo pisał dużo, rzucał się w oczy, ale raz, zniknął nie wiadomo gdzie, dwa IMO bejter i wcale nie był emerytowanym fanem brytolskiej piłki. Więc wyjątkowo w tym roku bez głosu.
3. Największy znawca -
Skoro punktujemy bez kolejności, wyróżnię każdego ze "swojego" podwórka, @Cement tradycyjnie za wpisy o lidze hiszpańskiej, @Mr.Chris z premierczipsowego obozu i z Serie A wybór pada na @coco, bo poza Interem daje też sporo wpisów o innych klubach.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
Jak już pisałem x razy, @Sergek, jak zaczęlibyśmy narzekać, ja na Madryt, on na Liverpool to brakłoby dnia (i pewnie nocy też), gdzie nawet gdyby było idealnie obaj zaczęlibyśmy doszukiwać najbardziej błahych problemów, chętnie poznałbym też @Bernabeu i @moody, bo wiadomo że hejterzy pana Siuuuu powinni się lepiej poznać.
5. Największy dowcipniś -
@sickstick, lombardowe historie @clonera
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?-
Tradycyjnie @blackmore, choć w obecnych czasach arabizacji Premier League starałbym się przeciągnąć go na iberyjską stronę mocy, @Tomusmc oraz @Dr.Football1.
7. Najlepszy avatar -
GOAT @Bernabeu, avatary @sicksticka też są często spoko, Carlo @Kluchmana
8. Najbardziej irytujący avatar -
Co to za kategoria xD
9. Wydarzenie roku na forum -
@futbolowa wydaje książkę, @DDK zbiera na schronisko, @Wilmore bije rekord Adama Małysza Willingen i zdobywa nowy najlepszy wynik skoczni.. tj. najwięcej lajków.
10. Kto poczynił największy postęp -
@HMK, mądrze gość pisze. Widać, że dorasta.
11. Najbardziej pomocny użytkownik -
@cloner ofc, poprawi raz, drugi, ale komuś wreszcie w głowie zostanie. Podziwiam upór. @czubatka za ogarnianie forum od strony technicznej (jak co roku xD) i nie wiem kto ostatni.
12. Najfajniejszy użytkownik -
@piotrcies, bo pomimo [ch**] serwowanej przez łysego Holendra i resztę memczesterksich trenerów nadal pozostaje wesoły, radosny, pogodny. Nie każdy by tak potrafił, choć akurat ja i cała biała część Madrytu potrafimy, półtora roku bez Ligi Mistrzów wygranej, kto to widział ;/
13. Największy dziwak -
A bo ja wiem, każdy jest dziwny na swój sposób. Może @piotrcies w pozytywnej kwestii oczywiście, za to, że każdy nowy nabytek Memczesteru wsadza w avatar i podpis pod nickiem xD
14. Najsłabsze ogniwo -
@Antoni Walendziak, bo poza objawieniami piłkarskimi zaczął też głosić je w temacie politycznym.
15. Największe rozczarowanie -
Rozczarował mnie brak Ligi Mistrzów (piętnastej gdyby ktoś zapomniał) dla Madrytu.