Plebiscyt forumowy 2023

Awatar użytkownika
Boromir
Shadow stalker
Reputacja: 5882

Plebiscyt forumowy 2023

Post autor: Boromir » 28 gru 2023, 21:26

1. Najbardziej wartościowy forumowicz - @matt_, wszędobylski i zainteresowany w wielu dziedzinach sportu. Co prawda to forum piłkarskie ale warto docenić. Zresztą i tak wiemy, że liczy się tylko reprezentacja.
2. Debiut roku - zawsze jedna z trudniejszych nominacji. Ja jednak postawię na @Albion, dobrze mi się z nim pisało o kolarstwie i wcale nie odczułem że to prowo, oczywiście jeśli pominiemy ten przekaz o 100 latach i oglądaniu rozgrywek przed wojną. Może jeszcze wróci.
3. Największy znawca - Tutaj wrzucę trzy typy chociaż zazwyczaj tego nie robię: @Bernabeu wiadomo za co, @7lechus wiadomo za co i @roque żeby docenić nasz szczecińsko-krajowy ryneczek
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - @Magnum jak już dla ojczyzny ratowania wróci się przez morze :D
5. Największy dowcipniś - @cloner, potrafi rozbawić, chociaż najczęściej nie o to mu chodzi :wink:
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- @(L)oczkerson, @maciek_88, @maestro - gdzieś się chłopaki pogubili
7. Najlepszy avatar - a niech będzie @Delpiero14
8. Najbardziej irytujący avatar - miałem faworyta ale został niedawno zmieniony. To dam ten latający biust u @Ojciecdyrektor
9. Wydarzenie roku na forum - Zawsze w tej kategorii wygrywa takie wydarzenie punktowe, np post Wilmora. Ale ja dam w tym roku ciąg zdarzeń z naszą kadrą kulminacją w postaci meczu reprezentacji z Mołdawią. Tyle negatywnych emocji i miałem wrażenie że połowa forum dochodzi do jedynego słusznego wniosku. Rzadko spotykane.
10. Kto poczynił największy postęp - @Ilka, bo nie bierze aż tak forumowego życia do siebie
11. Najbardziej pomocny użytkownik - @sickstick, bo pamiętam jakiegoś posta chyba o jaraniu i coś wtedy pomógł ale nie wiem co
12. Najfajniejszy użytkownik - @Hersk, w sumie nie wiem czemu, taka kategoria zapchajdziura bo ani on największy znawca, ani dowcipny, ani dziwak...
13. Największy dziwak - @Eyesmon, niby taki młodzieżowy a pod spodem stary boomer i waka waka :bicz:
14. Najsłabsze ogniwo - jak co 4 lata, temat polityczny i wojenka kto bardziej posmaruje: @MazurXIII czy @Conrado
15. Największe rozczarowanie - no jednak mało nas już...

Wróć do „Plebiscyty i rankingi”