1. Najbardziej wartościowy forumowicz -
@piotrcies - czasami irytuje, ale ogólnie taka trochę "twarz" tego forum, podobnie jak kiedyś doktor.
@Boromir - mam wrażenie, że w ostatnim roku rzucił mi się w oczy dużo bardziej niż wcześniej. Gdzieś tam chyba się w paru tematach nie zgadzaliśmy, ale ogólnie trzyma fajny poziom.
@sickstick - lubi się pogubić, ciężko się dyskutuje, ale też taki koleś, który mam nadzieje, żę będzie tutaj jak najdłużej.
2. Debiut roku - BRAK.
3. Największy znawca - @cloner - wie zawsze wszystko najlepiej, nawet jeśli nie ma racji.
@matt_ - nie wiem czy znawca, ale kojarzę, że często się wypowiada w tematach, które bardzo rzadko przeglądam, czyli piłkarskich
@Cement - jw. - za ogólną wiedzę i poziom jej przekazywania.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać - kogo ja juz tu poznałem? Piwusia, Piotrka, clonera, Eyesmona, Jimmy'ego - kogoś jeszcze? to niech będzie @Hersk @Rezus (mimo tego Czuwaju...), @Sergek
5. Największy dowcipniś - szczerze? Nie wiem ale jak mam wymienić to @piotrcies
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?- @Dr.Football1 @emdżej i @rekinho
7. Najlepszy avatar - @Kluchman @Bernabeu @Mr.Chris
8. Najbardziej irytujący avatar - te co są zmieniane co chwilę, bo trzeba patrzyć kto to takie głupoty piszę
9. Wydarzenie roku na forum - post wszechczasów, pewnie najważniejszy dzień w życiu @MaUser_FCI, odejście najsłabszych ogniw - Kesza i samaela.
10. Kto poczynił największy postęp - @Hersk - rok temu dałem jako rozczarowanie, a teraz bym z chęcią wyskoczył na piwko.
11. Najbardziej pomocny użytkownik - @czubatka oraz wszyscy, którzy dorzucili się na zwierzaki!
12. Najfajniejszy użytkownik -
@Eyesmon ale chyba nigdy mnie nie wyciągniesz na jakiś wyjazd
@NoName1989 oraz @19B10 - muszę wpaść znowu do Was
13. Największy dziwak - @cloner - czasami na plus, czasami na minus
@MazurXIII - pewnie ma wydziaranego kaczora na sercu (albo w sercu?)
14. Najsłabsze ogniwo - zdecydowanie top 1 @MazurXIII - nie da się czytać, poziom odklejenia przekroczył wszelkie granice. W tym roku tak przebił wszystkich, że nie fair byłoby kogokolwiek innego tutaj wymieniać.
15. Największe rozczarowanie - @Tomusmc - żyjesz?
@fieldy - zyjesz?
@futbolowa - ledwo 60 postów w ostatnie pół roku? Wracaj tu do nas prędko i na stałe!