Bernabeu - tradycyjnie, za bycie all-rounderem i merytorykę w każdej dyskusji, próbę spojrzenia na sytuację z różnych perspektyw.
Wojtekb - z grubsza to samo co Bernabeu, tylko po prostu rzadziej pisze
7lechus - niech ma, za pracę i czas którą wkłada w rozruszanie forum.
2. Debiut roku
Zygmunt-1 - mało pisze, o futbolu też na razie niewiele, ale będą z niego ludzie
_the_firefly_ - mimo że obcokrajowiec to polskim posługuje się lepiej niż niektórzy byli użytkownicy forum. Fajny, konstruktywny element różnorodności, mógłby czasem wpaść i napisać o białoruskiej piłce, jednej z najseksowniejszych lig w Europie.
RedMan10 - zawsze jest ciekawie, jak ktoś wpada na forum i z miejsca pisze o krajowej piłce. Już teraz tworzy się ciekawa społeczność wokół kilku polskich klubów, może się uaktywni i również ją wzmocni.
3. Największy znawca
venomik - postów venomika nie chłonę tak jak np. Bernabeu'a, ale nie są one przypadkowe, każdy poprzedza proces myślowy. Bardzo rozsądny gość
7lechus - ekspert od niszowych dziedzin piłki.
Bernabeu - ekspert od piłki ogólnie, co nie jest do końca doceniane na forum.
Na 4. miejscu Cement.
4. Forumowicz, którego chciałbyś poznać -
19B10 - sprawia bardzo fajne, luźne wrażenie a wiem, że w kaszę dmuchać sobie nie da. Ciekawe rzeczy mogłyby się dziać na takim spotkaniu
Enjo - nigdy go jeszcze nie nominowałem w tej kategorii a mogłoby być sympatycznie.
5. Największy dowcipniś
Diamen23
Boromir
Lubię niewymuszony humor bez ścisku w dupie i szukania atencji.
6. Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
janop
MK92 - teraz już w ogóle nie mam z nim kontaktu, jak tamto forum spadło z rowerka
Cement - mam wrażenie, że Cement zdaje relacje z meczów nieco rzadziej niż kiedyś. Jest to jednak bardzo subiektywne odczucie i dobrze, że robi to tak czy inaczej.
7. Najlepszy avatar
emski - Ronaldo w biegu jest ponadczasowy
8. Najbardziej irytujący avatar
Każdy avatar sicksticka, gdy go wstawia. Potem człowiek się przyzwyczaja
9. Wydarzenie roku na forum
Na pewno wybory parlamentarne i wszystkie wydarzenia, emocje z tym związane. Nie do końca o to chodzi w forum piłkarskim, ale trzeba przyznać, że działo się, doszło do kilku ciekawych, śmiesznych sytuacji.
włoskie boje w LM (Napoli - Milan, Inter - Milan) - było gorąco, wyjątkowo jednak bez ofiar w ludziach
10. Kto poczynił największy postęp
roque - utrzymał poziom z zeszłego roku, nadal jest aktywny i można z nim fajnie pogadać na różne tematy (nie tylko piłkarskie)
Hersk - zdecydowanie mniej się podpala niż rok czy 2 lata temu.
Mr. Chris - mocny debiut w 2022 a teraz nie jest gorzej, nadal aktywny, dusza towarzystwa.
11. Najbardziej pomocny użytkownik
Precel - stara się rozkręcać dyskusje w wielu wątkach, co jest ważne, ale jak widać nawet dostrzegane przez innych
Boticelli - sam ostatnio nie korzystam, ale dobrze, że jest
HMK - za zwrócenie mi uwagi na błąd w głosach.
12. Najfajniejszy użytkownik
roque - jest po debiucie, mogę go już nominować w innych kategoriach
Boromir - wiadomo + tak jak pisałem w zeszłym roku, mimo że jest sympatykiem Ukrainy to nie popadł w antyrosyjską psychozę a to bardzo cenna rzecz wśród ludzi.
Ilka - pierwsza osoba, która w latach 2020. złożyła mi życzenia urodzinowe na forum.
13. Największy dziwak
MazurXIII - czekam na Tuska w temacie Milanu.
14. Najsłabsze ogniwo
Polecę sztampowo, ale w tym roku nikt aż tak nie pojechał, żeby się znaleźć tutaj.
15. Największe rozczarowanie
Samuraj
Może dobrze pisze w wątkach niesportowych (nie znam się, więc nie oceniam), ale źle się zestarzało.
MothToAFlame - fajnie zadebiutował rok temu, pisał jeszcze na początku 2023 a potem zniknął. Szkoda.
Quercus - zawsze był szczery, bezkompromisowy, ale w pewnym momencie aż za bardzo, co w połączeniu ze zbyt dużą dawką pewności siebie, zahamowało jego karierę. Może kiedyś wróci do regularnego pisania i dobrze, bo tak jak mówiłem, nawet jak się z nim nie zgadzam to jest on wartością dodatnią dla forum.
Na 4. miejscu ja, bo nie w każdej kategorii nominowałem 3 osoby. Odejmijcie mi za to punkty w tej lub przyszłej edycji.