Mistrzostwa forum w szachy 2024 - zapisy

Awatar użytkownika
Leszek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 193

Mistrzostwa forum w szachy 2024 - zapisy

Post autor: Leszek » 06 sty 2024, 15:34

DDK pisze:
06 sty 2024, 13:31
U mnie tak jak pisałem- pracuje ostatnio tyle że jak wracam po pracy to staram się unikać siedzenia przed komputerem. Ostatnio jak cche pograć w szachy to z partii 3min zacząłem grać 1min. W szybkie od ostatniego turnieju grałem może 2 razy z braku czasu.
Jasne użytkowniku DDK, pełne zrozumienie z mojej strony :) Ja też generalnie nie chcę mieć na turnieju nikogo z przymusu bo wiadomo, z niewolnika nie ma uczestnika. Już wolę by turniej się nie odbył niż odbył przesadnie na siłę.

Tym nie mniej jeden jedyny raz jeszcze przedstawię główny argument. Otóż tak jak pisałem będzie do rozegrania, jedna, dwie bądź max trzy partie i to wszystko. Przy okazji ogłaszam też że nie będzie meczu o 3 miejsce tak więc tylko dwaj finaliści rozegrają trzy partie na turnieju. Przegrani w półfinałach dwie a przegrani w ćwierćfinałach tylko jedną. Tak więc będziemy przypomina bardziej Euro niż Mundial :wink:

A dystans czasowy partii jeszcze do ustalenia ale pewnie wzorem tego jak to było w zeszłym roku nie będzie przesadnie długi.

Tak więc jeszcze ten jeden raz Cię zapytam. Czy może jednak? :)

Wróć do „Gry Forumowe”