Mistrzostwa forum w szachy 2024

Awatar użytkownika
Leszek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 194

Mistrzostwa forum w szachy 2024

Post autor: Leszek » 13 sty 2024, 13:04

Cement pisze:
13 sty 2024, 1:53
Czyli będzie decydować kto akurat będzie miał czas siedzieć w weekend na forum wypatrywać pytań, w razie czego i tak googlując odpowiedź? Lepiej zrób jakieś rozstawienia i losowanie, a nie tego typu wynalazki.
No czynnik w jakimś sensie losowy ale nie bardziej niż samo losowanie. Po prostu inny, ciekawszy. Mogę np zarzącić jeszcze coś takiego że dana osoba może tylko raz być przy władzy absolutnej, czyli ten kto odpowiedział dobrze na pierwsze pytanie już nie może odpowiadać na drugie i trzecie żeby nie było że cały układ ćwierćfinałów ustawi jeden gracz. A odnośnie wyszukiwania w google to mogę postarać się to ograniczyć, np możemy pójść w matematykę, mogę zadać coś do obliczenia gdzie trzeba poświęcić 5 minut na wyliczenie a nie znajdzie się odpowiedzi w google tak easy.

Generalnie po głosach Twoich i venomika byłem bliski podjęcia decyzji o przejściu na zwykłe losowanie, ale widzę że kolega DDK jednak byłby za. To może zobaczymy czy inni coś się wypowiedzą dziś tak do 20:00 i potem podejmę decyzję. Generalnie do końca weekendu chciałym aby było wiadome kto z kim gra i w poniedziałek moglibyśmy zaczynać.

Wróć do „Gry Forumowe”