Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Antoni Walendziak
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 99

Ogólna dyskusja o polityce cz.2

Post autor: Antoni Walendziak » 14 sty 2024, 15:04

MazurXIII pisze:
14 sty 2024, 11:09
Naród by być silnym nie może sobie pozwolić na różne poglądy czy broń Boże krytykę rządzących.

powiedzcie ze mi ze to to czytam to mi sie sni.
facet domaga sie krytyki rzadu? naprawde? [k****] naprawde on domaga sie krytyki parti rzadzecej??? ten sam ktory przez 8 lat nie pisnal slowkiem na temat bolszewickiej TVP Info? Czyli kogo tam trzeba bylo zaprosic na spotkanie z Tuskiem? Bo ja widze ze byli tam DZIENNIKARZE, najwazniejsze: niezalezni dziennikarze. A moze nalezalo tam zaprosic funckcjonariuszy z tv republika? a wiec pamietniczku: ci funckcjonariusze nie sa dziennikarzami! to sa upartyjnieni bolszewicy, i udowonili to przez dlugie 8 poprzednich lat. pracujac w publicznej tv a wiec telewizji o roli ktora powinna byc ponadpartyjna nie wykryli ZADNEJ afery pisowskiej, wg tych funkcjonariuszy przez 8 lat zylo nam sie cudownie a partia byla nieskazitelna, gdyby nie onet, gdyby nie TVN, polsat, i inne wolne media nikt nigdy by sie nie dowiedzial o warcholstwie ktory zgotowal nam rzadzacy pis. pozwol wiec, pamietniczku ze teraz patrzeniem na rece wladzy beda zajmowac sie PRAWDZIWI NIEZALEZNI dziennikarze z tvn, onetu, polsatu, nowego tvp etc. a upartyjnione hieny z tv republika niech tworza u siebie swoj swiat i jak ktos chce sie na niego nabierac niech sie nabiera, natomiast dopuszczenie do publicznej debaty tych fukcjonariuszy jest obrazą dla kazdego uczciwego dziennikarza. ci partyjni fukcjonariusze powinni miec nie tylko zakaz wstepu do publicznych budynkow ale powinni dostac dozywotni zakaz uprawiania zawodu dziennikarza, bo okryli go hanbą pracujac w wolnej Polsce a tworzac media godne najgorszych czasow prlu.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”