Inter Mediolan (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza » 11 mar 2006, 12:53

No spoko Niggaz :wink: Może było to róznie odebrać jak sie nie skupiłem na dwumeczu. Bardzo lubie Ligue 1 i co kolejke ogladał spotkanie Lyonu. Prawie co kolejke. Moze by znaleśc też argumnety odnośnie samego dwumeczu. Co też napisałem w temacie AC Milan (zbiorczy) ale tez nie mozna powiedzieć że Rossoneri nie powinni sie obawiac tego dwumeczu. Lyon juz pokazał pazurki i tego nie trzeba przypominac. Szanuje bardzie ten klub dla tego ja sie zaliczam do tych którzy podchodzą z dystansem to "roli faworyta" zreszta jak by nie patrzeć to Champions League i teraz nie ma faworytów ...

Wiesz obraz Calcio jest taki jak każdy chce by był. Co prawda to nie temat do tego ale Inter to też przedstawiciel Calcio.

Każda liga ma wady i zalety od Orange Ekstraklasy po Serie A. Sęk w tym czy chcesz wiedziec wady czy zalety :roll: Ogółem w Polsce nadal jest syndorm Catenacio. A to jest chyba "choroba" tych 'znawców" Bo ja nie wiem co Oni teraz nazwywają Catenacio ? Defensywa cześc tej gry. Ja rozumiem że ktos moze miec kłopot z ogladaniem Calcio - jeden nie może bo nie moze drugi nie moze bo nie wytrzymuje. Ale przeciesz Milan i Juve to obok Barcy i Kanonierów czy nawet Chelsea - najskuteczniejsce kluby Europy - [mają na uwage ligi 5 gwiazdkowe :wink:] Wiesz liga ma też wady jak frekfenacja na nie których stadionach. Ale to tez widza sami Włosi i jest im wstyd. Dla tego beda nowe stadiony. Sadzisz że w Polsce budowali by nowe obiekty by zachecić fanów ? czy dali by bitety za 1 złoty :P

Wiesz chętnie z Toba rozwine temat w stosownym temacie. :wink: Napisz jak cos wymienimy zwoje zdanie na ten temat - nie Catenaci ale zły kierunek Calcio :]

Martinho mecz z Sampdoria z popszedniego sezonu za pewne sie nie powtórzy bo i Mancini bedzie chciał tego uniknąć ale też nie miał bym nic przeciw ... Choć mecz Roma Inter marzył mi sie taki jak z pierwszej rundy a było inaczej ... :wink:

Wróć do „Włochy”