Legia Warszawa (L) (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post autor: Martinho » 11 mar 2006, 16:29

Juz dzisiaj mecz Legii z Groclinem. Warszawscy pilkarze po niezbyt dobrym wystepie przeciwko Belchatowowi i slabiutkim przeciwko Koronie beda chcieli sie zrehabilitowac pokonujac Groclin. Jednak bedzie to ciezkie zadanier zwazywszy na ostatnia dyspozycje pilkarzy Legii.Wogule Legii meczom o tegoroczne trofea towarzysza jakies "ekscesy".Z GKS-em byly jakies nieporozumienia na linii Wdowczyk-Lech.Wdowczyk sie tlumaczy ze to wina Lecha , to on zaczal, jednak nikt nie wie jak to bylo tak naprawde.Drugie zdarzenie to na meczu Korony.Moim zdaniem oskarzanie Piechny i Wojdygi o rasizm jest dla mnie conajmniej smieszne.Pisalem juz co mysle o tym zdarzeniu w temacie z Korona wiec nie bede sie powtarzal.Ponadto pilkarze Legia wina za porazke w meczu z Korona uznali.....stan murawy boiska :lol: Sytuacja ta mnie wogule juz rozbawila.Przeciez obydwa zespoly graly w jednakowych warunkach i dla mnie bez sensu sa argumenty ze Legia nie jest przyzwyczajona do gry na takim boisku. Co oni mieszkaja w innej strefie czasowej czy co :?: Po meczu zdenerwowani PSEUDOKIBICE Legii zaczeli wyzywac sie na ogrodzeniu i rzucac jakimis przedmiotami.Nie mogli sie pogodzic ze byli zespolem gorszym...Ciekawe co dzisiaj bedzie sie dzialo w tle meczu Groclin-Legia :wink:
Co do meczu to Legia moim zdaniem tego meczu nie wygra...Graja na wyjezdzie na ciezkim stadionie Groclinu.Ponadto zespol Legii moze byc nieco pod presja ze kibice oczekiwac beda duzo lepszej gry niz ostatnio...Moze sie to okazac zgubne dla Legionistow.Groclin zagra na luzie oni wygrac tego meczu nie musza tak jak Legionisci :wink: Ponadto pozycja Grodziszczan w lidze nie odzwierciedla aktualnej dyspozycji zespolu.Moim zdaniem Groclin dysponuje wiekszymi umiejetnosciami niz miejsce, ktore zajmuje w tabeli...Do meczu zostalo jeszcze 1,5h i juz nie moge doczekac sie tego spotkania :) Chcialbym zeby Groclin pokazal ze stac ich na wiecej w lidze i pokonal Legie.Natomiast Legia tak latwo nie oddas 3 pkt.

Wróć do „Polska”