Na początek przepraszam za obsuwę, miały być wczoraj wyniki, ale zwyczajnie ciężko było z czasem i wieczorem dopiero skończyłem je liczyć, tak że wrzucam z lekkim poślizgiem.
Oczywiście tradycyjnie dziękuję wszystkim, którzy wzięli udział w zabawie, szczególnie dziękuję tym, którzy wskazali na moją skromną osobę - w tym roku bez jednoznacznie negatywnych kategorii - cieszę się, że po tylu latach wciąż mnie doceniacie - to bardzo miłe
Serdeczne gratulacje dla wszystkich zwycięzców w pozytywnych kategoriach, w niektórych mamy świeże twarze, w innych znów ten sam wynik (DDK - musisz zrobić taki trip po Polsce, bo wszyscy chcą Cię poznać, hehe). Szczególne gratulacje dla clonera, który w tym roku zdecydowanie miał więcej pozytywnych niż negatywnych głosów - na stare lata nam trochę łagodniejesz, gościu
W każdym razie wszystkim gratuluję, niech wam się jak najlepiej forumkuje w 2024 roku!
Ale teraz czas na najważniejsze - oto wyniki:
Najbardziej wartościowy forumowicz
1. @matt_ - 12 głosów
2. piotrcies - 9 głosów
3. @DDK - 5 głosów
4. @7lechus, @venomik - po 4 głosy
5. @Bernabeu, @Hersk - po 3 głosy
6. @Boromir, @cloner, @futbolowa - po 2 głosy
7. @Delpiero14, @dias, @Ilka, @masacra, @NoName1989, @sickstick, @Wojtekb - po 1 głosie
Debiut roku
1. @Albion - 4 głosy
2. @Precel, @Zygmunt-1 - po 3 głosy
3. @RedMan10 - 2 głosy
4. @_the_firefly_, @Arro, @johny batonik, @Leszek, @Maksjar, @Przema - po 1 głosie
Największy znawca
1. @7lechus - 10 głosów
2. @Cement - 9 głosów
3. @Bernabeu - 6 głosów
4. @Boromir, @matt_, @moody - po 3 głosy
5. @cloner, @Magnum, @venomik, @Wojtekb - po 2 głosy
6. @coco, @ddemon, @Diamen23, @Enjo, @Hannibal, @Hersk, @Kluchman, @Morrow, @Mr.Chris, @orzeu, @1234, @Samuraj, @seba82 - po 1 głosie
Forumowicz, którego chciałbyś poznać
1.@DDK - 5 głosów
2. @Eyesmon - 4 głosy
3. @19B10, @Diamen23, @Enjo, @moody, @Rezus, @sci, @Sergek - po 2 głosy
4. @7lechus, @Bernabeu, @Boromir, @ciernisty, @Conrado, @Delpiero14, @dias, @futbolowa, @Hersk, @Ilka, @Magnum, @matt_, @Nebula RN, @NoName1989, @1234, @seba82, @venomik - po 1 głosie
Największy dowcipniś
1. @Diamen23, @sickstick - po 5 głosów
2.@cloner - 4 głosy
3. @Chlopaczek - 3 głosy
4. @Boromir, @Eyesmon, @Hersk, @piotrcies, @sci - po 2 głosy
5. @coco, @Delpiero14, @MazurXIII, @Ojciecdyrektor - po 1 głosie
Kogo najbardziej Ci brakuje na forum?
1. @Tomusmc - 6 głosów
2. @Dr.Football1, rekinho - po 3 głosy
3. @(L)oczkerson, @blackmore, @czarny samael, @fieldy, janop, @kaczy - po 2 głosy
4. @Albion, @Cement, @Curt, @emdżej, @futbolowa, @maciek_88, @maestro, MK92, @petru, @Pinturicchio, @Quercus, @Wilmore, @Zaza - po 1 głosie
Najlepszy avatar
1. @Bernabeu, @Delpiero14, @Ojciecdyrektor, @PietroBosman - po 3 głosy
2. @DDK, @Kluchman, @Mr.Chris, @sickstick - po 2 głosy
3. @19B10, @Boromir, @Conrado, @emski, @Hersk, @Ilka, @MazurXIII, @sci, @WKB - po 1 głosie
Najbardziej irytujący avatar
1. @Ojciecdyrektor - 3 głosy
2. @Mr.Chris, @sickstick - po 2 głosy
3. @Hersk - 1 głos
Wydarzenie roku na forum
1. (po 7 głosów)
- Rekordowy post Wilmore'a
- Wybory 2023
- Zbiórka na zwierzaki by DDK
2. (2 głosy)
- Turniej szachowy
3. (po 1 głosie)
- Reakcja Borka na plebiscyt komentatorów
- Foch Tomusiamc
- Kompromitacja polskiej kadry
- Książka futbolowej
- MaUserFCI zostaje ojcem (chyba xd)
- MŚ kobiet w piłce nożnej
- Kesz i czarny samael odchodzą z forum
- Odkrycie, że ETH do niczego się nie nadaje (hehe)
- Typer lig europejskich
- Włoskie mecze w LM
Kto poczynił największy postęp
1. @Hersk - 5 głosów
2. @Ilka - 4 głosy
3. @masacra, @Mr.Chris, @sickstick - po 2 głosy
4. @Conrado, @sickstick, @1234, @Samuraj - po 1 głosie
Najbardziej pomocny użytkownik
1. @czubatka - 13 głosów
2. @cloner - 5 głosów
3. @Boticelli - 4 głosy
4. piotrcies - 3 głosy
5. @Conrado, @DDK, @dias, @Eyesmon, @HMK, @matt_, @Precel, @sickstick, @yedraz - po 1 głosie
Najfajniejszy użytkownik
1. @Eyesmon - 10 głosów
2. @HMK - 4 głosy
3. @Hersk, @Mr.Chris, @venomik - po 3 głosy
4. @cloner, @DDK, @futbolowa, @Ilka, @Magnum, @matt_, @1234, @sci, @yedraz - po 2 głosy
5. @19B10, @Boromir, @Keres, @NoName1989, @PietroBosman, piotrcies, @Przema, @Rezus - po 1 głosie
Największy dziwak
1. @cloner, @MazurXIII, @Piekie(L)ny - po 3 głosy
2. @7lechus, @Conrado, @czubatka, @Eyesmon, @Ojciecdyrektor, piotrcies, @Samuraj - po 1 głosie
Najsłabsze ogniwo
1. @Piekie(L)ny - 4 głosy
2. @MazurXIII - 2 głosy
3. @Antoni Walendziak, @cloner, @Conrado, @DDK, @johny batonik, @Realista69 2.0 - po 1 głosie
Największe rozczarowanie
1. @Albion, @futbolowa - po 2 głosy
2. @Boticelli, @Delpiero14, @Dr.Football1, @fieldy, @MothToAFlame, @Quercus, @Samuraj, @Tomusmc - po 1 głosie
Przez kilka ostatnich lat brałem na siebie organizację plebiscytu, mam nadzieję, że zawsze było tip top i nie namieszałem nigdy w wynikach. W przyszłym roku już nie będę liczył głosów, mam nadzieję, że znajdzie się ktoś ze świeżą energią, kto pociągnie to wiekopomne dzieło i zadba o podtrzymanie tradycji. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za udział w ostatnich latach, jednak dobrze, że ta nieskomplikowana i nie najcięższa mimo wszystko praca nie szła na marne.
Jeszcze raz dziękuję za wszystko, było naprawdę miło.