Lost - Zagubieni [serial]

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post autor: meecik_mks » 12 mar 2006, 13:22

Pisakk pisze:A co do hieroglifów to ciekawi mnie ten odgłos, który się rozległ przed wyskoczeniem tych "obrazków". Tak jakby jakiś drzwi się zamknęły, albo jakiś reaktor ruszał....
wspominałem już o tym... jak no moje to coś się uruchamiało, i to faktycznie to może być jakiś reaktor, bo odgłos by na to wskazywał :) albo jakaś samodestrukcja wyspy :twisted: joke :)
Pisakk pisze:Taka mała ciekawostka - jak wiadomo nowy "Inny" nazywa się Henry Gale. W jego opowieści można było usłyszeć, że rozbił się na Wyspie podczas lotu balonem. Otóż w książce "Czarnoksiężnik z Krainy Oz" jest postać Henry'ego Gale'a, który jest wujkiem głównej bohaterki, Dorotki, z którą ucieka z krainy Oz właśnie balonem...
również o tym wspominałem... ;) i warto też zauważyć, że w tym odcinku jak Henry leży na ziemi po lewej stronie na ścianie jest obraz a na nim balon :D a Jack pozwala mu sobie jedzonko robić czy zmywać naczyna(nie pamiętam co robił w momencie jak Eko przyszedł do włazu...)

Pisakk - śmiem twierdzić, że to nawet nie jest spojler więc chyba możesz go normalnie napisać... to jest raczej wyjaśnienie, o którym ja i Bonso coś tam wspominaliśmy, więc ludzie pewnie to czytali... ;) pozdrawiam !

EDIT:

Do Pisakka:

co do twojej kwesti na temat Sun, to ma jakiś sens, bo w ostatnim odcinku Sun, miała lekkie spięcie z Claire kiedy ta szła szukać bunkra... mowa była o dziecku... nie pamiętam już teraz dokładnie tego zajścia... jak coś to możecie mnie poprawić :)

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”