Odnośnie pary: Cement - czubatka
Tutaj wiem że chłopaki na pewno zagrają, mieli trochę pecha że się nie zgrali w weekend. W ogóle zaczęło się od tego że czubatka w piątek dosyć wcześnie chyba zaczął weekend z jakimiś procentami bo napisał omyłkowo do mnie zamiast do Cementa z pytaniem o to kiedy grają
Odnośnie pary: Samuraj - szmagel
Tutaj mamy nieco większy problem, bo dowiedziałem się od Samuraja że szmagel przez ostatnich prawie 2 tygodnie w ogóle nie odczytał nawet jego privów. No to jest duży problem dla turnieju, zawsze taki gracz co znika na tak długo bez żadnego logowania to problem przy okazji tego typu zabaw. Dlatego biorąc pod uwagę że już prawie jesteśmy po terminie to mógłbym równie dobrze dziś o północy ogłosić walkower, ale zrobię inaczej. Dam jeszcze użytkownikowi szmagel czas również do najbliższej środy, w tym wypadku do godziny 21:00 na to by się w końcu pojawił. Jeżeli tego nie uczyni no to będzie trzeba niestety go wykluczyć z turnieju. Nie możemy bowiem czekać wiecznie całymi tygodniami jak ktoś się nawet nie loguje. Z tymże też nie za bardzo uśmiecha mi się od razu promować Samuraja walkowerem bo turniej i tak jest krótką pucharówką i szkoda aby ktoś wygrywał walkowerem. Dlatego od teraz przez tych prawie 3 dni będę też szukał w ramach takich moich prywatnych rozmów na forum gracza rezerwowego. Może ktoś zgodzi się przyjąć rolę gracza rezerwowego i jeżeli szmagel nie pojawi się do środy do 21:00 to po prostu wskoczyć zamiast niego w buty rywala Samuraja, naturalnie na pozycji czarnych szachów. Natomiast jeżeli do środy do 21:00 ani nie pojawi się szmagel ani nie uda mi się jednak znaleźć gracza rezerwowego na zastępstwo no to wówczas już naturalnie nie będzie innego wyjścia i po prostu kolega Samuraj wygra ćwierćfinał walkowerem i w taki właśnie sposób bez gry dostanie się do półfinału. Tak więc taki scenariusz tutaj proponuje, z 3 opcjami.
Do środy do 21:00 albo:
1) pojawi się w końcu szmagel, da znak życia i coś zostanie ustalone
2) jeżeli 1) nie zajdzie ale będę miał gracza rezerwowego który się na to pisze to para się zmieni w parę Samuraj - ktoś inny
3) jeżeli nie zajdzie ani 1) ani 2) to Samuraj wchodzi walkowerem.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Tak więc to by było na tyle ogłoszeń.
@DDK @gumi2006 @Cement @czubatka @Samuraj @szmagel