Bukmacherski Puchar Userów

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz » 12 mar 2006, 20:31

BartekTS pisze:I teraz Robur przyjedzie na San Siro będzie ciekawie musze wygrac i modlic sie o wygranie Czeheraco przy jego ostatniej formie moze byc tylko cudem
Chciałeś cudu? Oto cud: :zgon:
:arrow: Korona straciła bramkę w 94 min i nie wygrała meczu :!:
:arrow: Bilbao strzeliło zwycięzką bramkę też w doliczonym czasie gry grając do tego od 18 min w dziesiątkę :!:
:arrow: Jeszcze liczyłem że Atletico będzie prowadziło po pierwszej połowie i wtedy mimo remisu zrównałbym się punktami z BartkiemTS i awans roztrzygnąłby się w bezpośrednim pojedynku. A tak to wszystko potoczyło się po myśli mojego rywala.
Efekt - czeher wygrał 2:0

Czeher cos Ty narobił :angry2: przez ciebie wszystko w naszej grupie jest już wiadomo. Teraz pewnie BartekTS ma do ciebie pretensję że nie będzie jemu (mi też) towarzyszyła wysoka dawka adrenaliny w ostatniej kolejce :wink: A my zostaliśmy najsłabszym ogniwem i musimy pożegnać się z grą.
A tak naprawdę to gratuluję wygranej i strzelania goli jak w szwajcarskim zegarku - zawsze dwie :hardkor:

PS Tak sobie spoglądam na tabelę i :shock: ...mam jedno pytanie - Czeher co decyduje o awansie przy równej liczbie punktów - gole zdobyte czy bezpośredni pojedynek :?: Mam jeszcze teoretyczne szanse na wyprzedzenie robura?

A jakby Tobie (innym nieawansującym graczom też) chciało się chcieć to może by tak zorganizować taki mały puchar pocieszenia - UEFA? :smoke:

Wróć do „Bukmacherka”