Widzisz jak gra Liverpool w tym sezonie? I ile bramek strzela? Ostatnio 3 bramki strzelil pewnie w finale z Milanemmakis pisze:Gdyby sie Martin postaral, to mysle, ze bylaby szansa na wyrwanie Beniteza z Liverpoolu.
Generalnie to fajnie, jak sie gra pieknie, ale chyba bardziej wolalbym, gdyby Real cos wreszcie wygral. Bo fajnie jak klub, ktoremu sie kibicuje cos wygrywa. Ok, Juve moze nie gra jakos super porywajaco (chociaz to chyba efekt tez ostatnich meczow, bo one moga troche przyslaniac, IMHO wcale nie graja tak brzydko, jak wszyscy pisza, no ale ja sie na Calcio nie znammakis pisze:Mam rozumiec Krzychu, ze wolalbys Capello od Ancelottiego?
Ancelotti? Jak juz mowilem - nie znam sie na calcio, ale IMHO on jakims super extra trenerem nie jest. Milan moze i gra efektowniej, ale aktualnie sytuacje ligowa ma podobna do Realu. A sklad lepszy. Zreszta jakos nie umiem sprecyzowac dlaczego akurat jego bym nie chcial. Moze mam jakies uprzedzenie, a moze sie nie znam na pilce. Albo wszystko po trochu