Arsenal FC (zbiorczy)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post autor: fieldy » 14 mar 2006, 23:31

Krzysztof Jarzyna pisze:Masz cos na poparcie slow, ze to wyszlo "od szefow Realu",
Przeczytałem wypowiedź niejakiego Martina, nie mam tej wypowiedzi przed oczami, ani nie pamiętam na którym portalu to czytałem, bo jak napisałem
fieldy pisze: któregoś dnia wyszła wiadomość
więc raczej nie wkleje ci tego - wybacz, nie wiem gdzie to przeczytałem, zapamiętałem sam fakt i nazwiska ewentualnych zainteresowanych osób

Krzysztof Jarzyna pisze:Poza tym to generalnie owszem, mozna sie z niego smiac
a wręcz należy, nigdzie nie twierdzę, ze Ronaldo jest słabym piłkarzem, bo podziwiałem go jeszcze jak grał w PSV i w Barcie - wtedy wymiatał, gdyby wtedy ktoś porówanał Henryego do Ronaldo - tez bym się śmiał tylko w drugą stronę - serio.
Na dzień dzisiejszy Ronaldo jest bez formy, a Henry jest w formie zyciowej - więc takie porównanie mnie śmieszy. Rozumeim, ze mi nie wierzysz, iż taka wiadomość wyszła ze sztabu Realu - masz prawo, bo nie podam ci tego newsa, z powodów o których napisałem wyżej. Ale tez nie odwracaj kota ogonem i nie sugeruj, ze [np. ja] uważam Ronaldo za słabego piłkarza
Krzysztof Jarzyna pisze:robienie z niego Rasiaka jest troche nie na miejscu
nie na miejscu jest pisanie, ze robie z niego Rasiaka :wink:
yazid^ pisze:To jest oryginalny fragment wywiadu prezydenta dla RMTV i jest dosyć wyraźna różnica między stwierdzeniem "musimy kupić tego piłkarza", a "musimy kupować młodych i zdolnych". Nie sądzicie Sky od razu zrobiło sensację - Cesc jest młody i zdolny, a prezydent Realu chce takich kupować -> Cesc w Realu
chciałbym się ustosunkować jakoś, ale nie rozumeim co tam po hiszpańsku [chyba :?:] napisane :?

Wróć do „Anglia”