Odniosłem wrażenie jakbyś nie wierzył że takie coś było i dlatego chcesz dowoduKrzysztof Jarzyna pisze:Pomieszales nieco, bo ja nie napisalem, ze Ci nie wierze. Owszem, wierze Ci, ze takie cos zostalo napisane, tylko chcialem sie dowiedziec gdzie to bylo.
nie bez kozery .... nazwani galaktycznimiKrzysztof Jarzyna pisze:Przyczepilem sie, bo widze, ze coraz wiekszym powodzeniem cieszy sie wersja, ze w Realu wszyscy sa jakby z innej planety -
ja jeno po angielskiemu czytaćKrzysztof Jarzyna pisze:Owszem, wierze Ci, ze takie cos zostalo napisane, tylko chcialem sie dowiedziec gdzie to bylo. Bo jak w Marce albo Asie to wiarygodnosc watpliwa
Ale też do mnie, z czym się absolutnie nie zgadzamKrzysztof Jarzyna pisze:To nie bylo tylko do Ciebie
Krzysztof Jarzyna pisze:ale generalnie odnosilo sie do ostatnich trendow na pilka.pl.
Moja wina, ze nie pamiętam źródła newsa [nie wiem skąd na portalu go "wyczasnęli"] ale w kazdym newsie jakaś prawda jest, więc mogło paśc takie stwierdzenie z ust Martina
tak, Henry głodny by chodził, bo kanapki nigdy by nie dotarły do niegoKrzysztof Jarzyna pisze:W chwili obecnej Ronaldo co najwyzej moze mu kanapki zrobic,
nieprecyzyjnie się wyraziłem - śmiać się nalezy z takich porównań [Henry - Ronaldo]Krzysztof Jarzyna pisze:Czy nalezy sie smiac? No nie wiem. Zalatuje to troche syndromem 12latka - dzisiaj sie smieje bo jest w slabej formie jutro bede go wielbil jak strzeli piekna bramke.
Piszesz, że kontuzje mu przeszkadzają w dojściu do formy, rozumiem to [Titi tez miał kontuzje, nie grał dość długo] dobrze, że lepiej sie regeneruje