to juz wczesniej wyjasnialem...fieldy pisze:a już na pewno nie od nich razem wziętych
zerknij stronke wczesniej...wypowiedz nad postem Tomachosa...fieldy pisze:Choć teraz rozumiem twoje poprzednie stwierdzenie ... dodałeś bramki obu zawodników i wyszło ci mniej goli niż u samego Lamparda ... czy dlatego on jest lepszy niż oni razem wzięci ? pomóż mi zrozumieć fenomen twojego rozumowania![]()
Tomachos pisze:Fieldy pij juz tylko za siebie bo kumacja juz Ciebie zawodzi:Pfieldy pisze:musze sie wtrącić, bo to co piszesz to już zakrawa na głupotę w tym moemencie.
ja nie jestem ślepo zakochany w Barcie i moim zdnaiem Lampard nie jest lepszy od wymienionej dwójki.
na sam koniec, zeby nie bylo watpliwosci:
znajdz 5 zawodnikow na swiecie ktorzy byliby wstanie zastapic go(Lamparda) w Chelsea...takich zawodnikow jest nie wielu, gdyz malo kto jest tak uniwerslany a do tego umiejetnosci ma nieprzecietne
Deco - jestem w stanie wymienic 10 graczy o podobnej funkcji w zespole i o takich samych umiejetnosciach
Xavi - czysciciel z domieszka kreatywnosci...DM nie jest pozycja zawazajaca na koncowym sukcesie zespolu...dlatego zawodnik na tej pozycji nie musi wykazywac sie nadzwyczajnymi umijetnosciami...w przypadku zastapienia Xaviego przez np. Makelele, Xabiego czy Demichelisa, watpie aby gra Barcelony sie pogorszyla...
wydaje mi sie ze po przczytaniu powyzszych zdanek kazdy bedzie wstanie wywnioskowac roznice i przyczyne ktora powoduje ze w moim mniemaniu Frank z domu Lampard jest bardziej wartosciowym graczem od Deco i Xaviego...
dziekuje i pozdrawiam...