Skąd wiem a widzisz ten login który własnie posiadam do czegos mnie zoobowiazuje- do wiedzy na temat kibiców Realu.Prawde mówiac mam kontakty w tej grupie ale nie o to chodzi.welcome pisze:Prsze nie pisz głupot, że kibice wywieszali jakioes flagi bo to nieprawda, Capello odszedł z zupelnie innego powodu i cały Madryt wtedy płakał.
Cały Madryt płakał ? heh bez kitu dobre pewnie łacznie z kibicami Atletico Madrid.Jakie były prawdziwe powody odejscia Fabio tego nikt nie wie bo te podawane nie zawsze są zgodne z prawdą.Koniec tego dobrego to była tylko moja skormna odpowiedz.
Diarra w Realu Yeah czekałem na tę plotkę.Chce tego zawodnika od ponad roku.Idealny nastpeca tego który już przerwał nie jedna akcje przeciwników Chelsea.Narazie to tylko plotka a co z tego będzie i jak sie rozwinie to sie okaże.
Po co napastnik ? Jest Raul Ronaldo( która jednak chyba opusci Real) a nawet Robson i Antek Bestia którzy także moga grać na napadzie choć to nie jest ich optymalna pozycja.Dodatkowo mamy na wypozyczeniu Javiera Portillo który z tego co słyszałem bardzo ładnie poczyna sobie w Belgii.Choć oczywiscie jesli przyszedłby Henry to bym sie na zarząd nie pogniewał