Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Sergek » 12 mar 2024, 12:49

No. Bedziemy mogli sobie posprawdzac wiele rzeczy w najblizszym czasie hehe. Ale ja to uwazam, ze FSG bedzie prowadzic ekspansje w strone modelu multiklubowego i jego awansik bedzie to pokrywal. Szajs ale sie juz pojawil na rynku wiec my tez bedziemy chcieli tam dojsc. Wiem ze ktorys z Amerykanow mowil ze srednio to ich interesuje, ale w to nie wierze.

Ciekawe czy bedzie kolejne (bo takie bylo z Kloppem o Hendersona) starcie jezeli chodzi o przedluzanie kontraktow starszym zawodnikom. Rola VVD czy Salaha jest raczej wieksza niz niegdys Hendersona (ktorego przedluzac Edwards nie chcial) ale nie zdziwiloby mnie majstrowanie przy tym.

W ogole w miedzyczasie w koncu pojawily sie aktualne sprawozdania finansowe. Po nalozeniu bonusow Salah >500k, dalej wisi nam linia kredytowa od FSG na przebudowe stadionu (i to juz na prawie 6%), ale przynajmniej dostalismy potwierdzenie (bo to w sumie przy Szoboszlaiu bylo pewne) ze na Maca i Szoboszlaia zaciagnelismy gdzies 100 milionow kredytu. Po raz pierwszy.

Przychody plaskie niestety ale po srednim sezonie normalne. Tak to spoko wyglada, jedynie dalej jestesmy rajem dla agentow pilkarskich.

Wróć do „Anglia”