No. Bedziemy mogli sobie posprawdzac wiele rzeczy w najblizszym czasie hehe. Ale ja to uwazam, ze FSG bedzie prowadzic ekspansje w strone modelu multiklubowego i jego awansik bedzie to pokrywal. Szajs ale sie juz pojawil na rynku wiec my tez bedziemy chcieli tam dojsc. Wiem ze ktorys z Amerykanow mowil ze srednio to ich interesuje, ale w to nie wierze.
Ciekawe czy bedzie kolejne (bo takie bylo z Kloppem o Hendersona) starcie jezeli chodzi o przedluzanie kontraktow starszym zawodnikom. Rola VVD czy Salaha jest raczej wieksza niz niegdys Hendersona (ktorego przedluzac Edwards nie chcial) ale nie zdziwiloby mnie majstrowanie przy tym.
W ogole w miedzyczasie w koncu pojawily sie aktualne sprawozdania finansowe. Po nalozeniu bonusow Salah >500k, dalej wisi nam linia kredytowa od FSG na przebudowe stadionu (i to juz na prawie 6%), ale przynajmniej dostalismy potwierdzenie (bo to w sumie przy Szoboszlaiu bylo pewne) ze na Maca i Szoboszlaia zaciagnelismy gdzies 100 milionow kredytu. Po raz pierwszy.
Przychody plaskie niestety ale po srednim sezonie normalne. Tak to spoko wyglada, jedynie dalej jestesmy rajem dla agentow pilkarskich.