Nie wiem tak dokładnie jak się mają sprawy z Chimentim, Tudorem, Kapo, Tacchinardim i Legrottaglie - są wypożyczeni? Jeśli tak to niech Juve się ich pozbędzie raz na zawsze! Chociaż na Tacchiego ja bym jeszcze postawił - dla mnie to bardzo dobry pomocnik...ale jak Capello go nie chce...to niech przynajmniej chłopaczyna odnajdzie się w Milanie - bo takie słuchy chodząże tam trafi!
Gladstone pewnie wróci z Hellas verona...ale w Juve nie ma narazie dla niego miejsca! Znów go gdzieś wypożyczyć....
Sevilla i kilka innych klubów z Hiszpanni przymierza sie na Zalayete - niech odejdzie - zbyt długo siedzi na ławce w Juve! Blasi - podobno Palermo go chce - niech odejdzie...w środku narazie nie ma dla niego miejsca! Tak samo jak dla Pessotto w obronie - chłopak już zagrał swoje w Juve i niech odejdzie na emeryturke do Torino najlepiej
Podobnie ma się sprawa z Birindellim - lubie tego zawodnika ale już dla niego miejsca w 11 nie widze - niech odejdzie do Sampy lub jakiegoś Empoli...na emeryturke
Kto ma przyjść...napewno Daniele Bonera!! Obrońca idealny dla Juve! Marchionni jest już zaklepany to dobrze - na lewą pomoc kogoś takiego Starej Damie potrzeba! Ma podobno przyjść C.Zanetti - lubie tego zawodnika...i bym bardzo chciał żeby grał na Stadionie Alpejskim w przyszłym sezonie! Potrerzbny jakiś skrzydłowy z prawdziwego zdarzenia - tu mogłaby wrócić opcja Ljungberga....szybki zawodnik...troche stary..ale co tam
--------------------Buffon, Storari
-----------------------Bonnefoi
Balzaretti--------Thuram, Cannavaro------Zambrotta
Bonera--------------Terlizzi, Kovac---------Chiellini
Camoranesi-----Zanetti, Vieira-------------Nedved
Ljungberg-------Gianichedda, Emerson----Marchionni
---------------------Ibrahimović
----------------------Del Piero
------------------------Mutu
------------------------Milito