Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 17 mar 2006, 17:31

yazid^ pisze:Nie powiedziałbym. W tym wieku piłkarz powinien pokazać już większość tego, na co go stać. A chyba w przypadku Fletchera nie może być o tym mowy :roll: W jego wieku Ronaldinho zdobył MŚ, a paru innych zawodników, choćby Rooney gra na światowym poziomie będąc o wiele młodszym.
Tym razem, to Ty nie rozśmieszaj mnie. Czy sądzisz, że Ronaldinho zdobyłby cokolwiek z reprezentacja Szkocji? Bo wydaje mi się, że nie bardzo...
yazid^ pisze:Tylko co poza tymi pierwszymi 8 bramkami pokazał? Nic. 5 bramek w 6 meczach w Carling Cup? Nie rozśmieszaj mnie, to zwykłe manipulowanie statystykami, w dodatku biorąc pod uwagę klasę rywali.
Nie mógł pokazać za wiele, gdyż przez większość czasu był kontuzjowany. Dotarło?
Nassem pisze:Bramkarz na te chwile nie jest priorytetem aczkolwiek prawo pierwokupu by sie przydało :D Fabianski ma predyspozycje aby grac w wielkim klubie i mysle ze mógłby dac rade.
Nie to, żebym nie wierzył w umiejętności Fabiańskiego, który wyrasta na najlepszego bramkarza naszej ligi, ale to nie czas by Łukasz przeszedł do MU. Po pierwsze na wypożyczeniu w Watford świetnie spisuje się Ben Foster, który w lecie zasilił nasze szeregi. To on właśnie ma w niedługim czasie zastąpić Van der Sara. Nie widzę sensu, by wydawać pieniądze na zawodnika, który tak, czy tak siedziałby na ławce (a może i na trybunach).

Wróć do „Anglia”