Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
yazid^
Blanco Perfecto
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: yazid^ » 17 mar 2006, 17:36

Tym razem, to Ty nie rozśmieszaj mnie. Czy sądzisz, że Ronaldinho zdobyłby cokolwiek z reprezentacja Szkocji? Bo wydaje mi się, że nie bardzo...
O mój Boże :wow: Nie chodziło mi o sam tytuł, ale fakt, że w tym wieku (jak i wcześniej) można być liderem swojej drużyny.
Nie mógł pokazać za wiele, gdyż przez większość czasu był kontuzjowany. Dotarło?
To po co został kupiony, kontuzje łapał zawsze, nie tylko w United. Dotarło? :lol2: Woodgate też jest świetnym obrońcą, ale nie mógł pokazać wszystkiego, bo był kontuzjowany przez prawie 1,5 roku. Mimo wszystko zagrał dobrze w 15 meczach na ponad 60 możliwych i dlatego ten transfer się opłacał. To jest wasz tok myślenia :lol2:
Zadne stereotypy. Pisałem o tym że Makouna był chciał aby został zmiennikiem to Ty na to
Sprowadzanie nawet na ławkę zawodnika, który błyszczy od niedawna jest dużym ryzykiem i zwykłym jaraniem się kolejnym "wielkim" talentem. Jest wielu innych, lepszych piłkarzy, którzy mogli by zostać zmiennikami i w dodatku są sprawdzeni powiedzmy w Premier League.
Jak juz napisałes takie cos to daj jakis przykład bo z tego co ja wiem to VDS "szmat" nie wpuscza
Obiecuję, że w ciągu najbliższych kilkunastu minut zrobię sobie review jego występów i za chwilę Ci to wszystko, dobzie?:lol2:

Wróć do „Anglia”