Manchester United (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu » 17 mar 2006, 17:48

yazid^ pisze:O mój Boże. Nie chodziło mi o sam tytuł, ale fakt, że w tym wieku (jak i wcześniej) można być liderem swojej drużyny.
Z Twojej wypowiedzi trudno cokolwiek wywnioskować. Po co przykład z Ronaldinho? :?
yazid^ pisze:To po co został kupiony, kontuzje łapał zawsze, nie tylko w United. Dotarło? :lol2: Woodgate też jest świetnym obrońcą, ale nie mógł pokazać wszystkiego, bo był kontuzjowany przez prawie 1,5 roku. Mimo wszystko zagrał dobrze w 15 meczach na ponad 60 możliwych i dlatego ten transfer się opłacał. To jest wasz tok myślenia :lol2:
Może temat Woodgate zostawmy w spokoju, wystarczajaco dużo śmiałem się z tego transferu Realu. Swietny...
Kontuzje łapał zawsze? Śmiało stwierdzenie. Ja takze miałem kontuzje, moja babcia. Ale co to ma do rzeczy? Został kupiony jako objawienie w Fulham, odpłacał się świetnym występami na początku swojej przygody z United, ale niestety miał pecha i złapał kontuzje. Wraca do świetnej dyspozycji, a Ty brniesz dalej. NIeudany transfer, ale to tylko towje sybiektywne zdanie.

Wróć do „Anglia”