Z Twojej wypowiedzi trudno cokolwiek wywnioskować. Po co przykład z Ronaldinho?yazid^ pisze:O mój Boże. Nie chodziło mi o sam tytuł, ale fakt, że w tym wieku (jak i wcześniej) można być liderem swojej drużyny.
Może temat Woodgate zostawmy w spokoju, wystarczajaco dużo śmiałem się z tego transferu Realu. Swietny...yazid^ pisze:To po co został kupiony, kontuzje łapał zawsze, nie tylko w United. Dotarło?Woodgate też jest świetnym obrońcą, ale nie mógł pokazać wszystkiego, bo był kontuzjowany przez prawie 1,5 roku. Mimo wszystko zagrał dobrze w 15 meczach na ponad 60 możliwych i dlatego ten transfer się opłacał. To jest wasz tok myślenia
Kontuzje łapał zawsze? Śmiało stwierdzenie. Ja takze miałem kontuzje, moja babcia. Ale co to ma do rzeczy? Został kupiony jako objawienie w Fulham, odpłacał się świetnym występami na początku swojej przygody z United, ale niestety miał pecha i złapał kontuzje. Wraca do świetnej dyspozycji, a Ty brniesz dalej. NIeudany transfer, ale to tylko towje sybiektywne zdanie.